Sivil Toplum Kuruluşlarından AYBÜ Rektörü Doğan’a Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşlarından AYBÜ Rektörü Doğan’a Ziyaret

Ankaralı Sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti

Ankara’da hizmet veren sivil toplum kuruluşlarından Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, Bürokrat Ankaralılar Derneği Genel Başkanı (BADER) İbrahim Taşkesti ve yönetim kurulu üyeleri AYBÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’ı makamında ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi aldı.

Çubuk’ta kurulan Ankara’nın 5’inci devlet üniversitelerinden biri olan AYBÜ’nün çok hızlı bir şekilde büyümesinden duydukları memnuniyeti dile getiren sivil toplum kuruluşları, Ankara’nın marka değerine üniversitenin verdiği katkılardan dolayı Prof. Dr. Doğan’a teşekkür ettiler.

AHİD ve BADER üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür eden Rektör Doğan, hedefleri büyük olarak AYBÜ’nün kurulduğunu hatırlattı.

Üniversitenin gelişimin sadece Ankara’ya değil Türkiye’nin değişimine katkısı olacağını ifade eden Doğan, ‘’Üniversitenin gelişiminin topluma her anlamda olumlu etkileri olacağına inanıyorum. Hedeflerine hızla ulaşan bir üniversite olarak yatırımlara ve yeniliklere hız kesmeden devam edeceğiz. Üniversitemiz 11 fakülte, 4 enstitü, yurtları, spor alanları ve yeşil alanlardan oluşan büyük bir külliye kavuşmak üzere çalışmaları devam ediyor. İnşallah içerisine metronun uzandığı, Türkiye'deki ilk külliyesi olacak’’ diye konuştu.

AYBÜ ve çalışmaları hakkında da STK’ları bilgilendiren Doğan, bu gelişme hamlesinde STK’lara da çok büyük vazifeler düştüğünün alını çizerek çalışmalarında destek istedi.

AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman ve BADER Başkanı İbrahim Taşkesti daha sonara Üniversitenin Genel Sekreter'i Suat Cihangir'i ve Çubuk Merkez Yerleşkesi sekreteri Osman Şahbudak’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Mustafa Akdoğan, Nidaver Akbayır ve AHİD Pursaklar Şube Başkanı Nihat Oğuz’da eşlik etti. 

aybu-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.