Sineklere Kesin Çözüm Bizde

Sineklere Kesin Çözüm Bizde

Yapı Dekor Menfez - Sineklik Sistemleri İmalatı. Sineklik - Menfez İmalatı Montajı ve Tamiri Yapılır

Yaz aylarında sineklik evlerimizin ayrılmaz bir parçası haline gelmektedir. Çubuk Sanayi’nde bulunan atölyemizde imal ettiğimiz dekoratif sineklikler sayesinde başta sivrisinek, karasinek, arı, kertenkele, fare gibi canlılardan sineklik sayesinde sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.

Ürettiğimiz sineklikler geniş renk yelpazesi sayesinde Estetik açıdan çok şık ve modern olmakla beraber sanki pencerenin bir parçası gibi durmaktadır.

Atölyemizde, tül değişimi, tamir, bakım, servis, sineklik konusunda fiyatlarımız en ekonomik ve kaliteli olmakla beraber firmamız Çubuk ilçesinde ve Ankara’nın tüm ilçelerine hizmet vermektedir.

Hayatımıza yeni giren ve imalatını yaptığımı PİLELİ SİNEKLİK kullanım açısından kolay açıp kapanılabilen, hem kullanışlı ve en çok satılan modeldir. Akardeon şeklinde katlanan tülleri sayesinde yana kayar ve dikey olarak stor sineklik gibi çalışmaktadır. Ayrıca uzun ömürlü olup renk olarak beyaz, koyukahve, açık kahve ahşap desenli olarak maun, altınmeşe, ceviz ve daha birçok renk seçenekleri de vardır.

SÜRME SİNEKLİK: yana kayar sürme kapılar sürme  pvc pencere ve kapılarda uygulanan ve kapılar ile uyumlu çalışan  sineklik sistemidir. Makaralı tekerlekleri sayesinde parmak ucunuzla açıp kapatabileceğiniz konfordadır. Geniş sürgülü kapılarda özellikle bu sistem tavsiye edilmektedir. Uzun yıllar bakım gerektirmeyen son derece kullanışlı sineklik çeşitlerimizdendir. Bu sistem sadece yatay olarak yana kayar olarak çalışmaktadır. Dikey olarak giyotin pencerelerde uygulanmaz. Renk olarak beyaz, koyukahve, açık kahve renkler isteğe bağlı olarak sunulmaktadır.

MENTEŞELİ SİNEKLİK; Maliyet açısından tercih edilen modeldir. Kullanım ömrü uzun ve imalatı çok kısa sürede olduğu için gün içinde ölçü alınıp montaj yapılabilmektedir. Pencerelerde 17*25 ebatlarında alüminyum malzeme. Kapı için 20*40 alüminyum malzeme kullanılmaktadır. Renk seçenegi olarak beyaz, koyu kahve, açık kahve, sütlü kahve, altın meşe gibi renkler mevcuttur.

STOR SİNEKLİK; stor tipi sineklik pileli sineklik çıktıktan sonra gözdeliğini yitirse de bazı özel yerlerde hala kullanılmaktadır. Görünüm olarak tül kalitesi olarak sistem olarak çok sağlam bir sineklik serisidir. Maliyeti ve imalat süresinin biraz uzun olması sebebiyle özel müşterilerimize hitap etmektedir. Beyaz ve ahşap desenli renk seçenekleri ile pencerenize mükemmel uyum sağlar.

FİBER SİNEKLİK TÜLÜ; Tüm sineklik modellerimizde standart olarak kullandığımız tül fibertül dür. Her türlü iklim koşullarına  karşı son derece dayanıklıdır. Kolay yırtılmaz, yanmaz, yırtılma dayanımlıdır kopmaz ve tamiri son derece kolaydır. Diğer çeşitlerimiz ise naylon, alüminyum, galvaniz, epoksi kaplı ve siyah boyalı tül çeşitlerimizde mevcutur.

-Balkon çamaşır askılıkları, Banyo ve WC menfez havalandırmaları imalatı ve montajı da yapılmaktadır.

KALİTE

Ürünlerimizin üretiminde herhangi bir katkı maddesi kullanılmaksızın %100 ABS hammaddesi kullanılmaktadır.

GARANTİ

Ürettiğimiz tüm ürünler garantilidir.

YAPI DEKOR

MENFEZ- SİNEKLİK SİSTEMLERİ İMALAT, TAMİR VE MONTAJI

ALİ HALICI - Cep  : 0531 403 35 01- İş Tel: 0312 837 45 71

Adres: Çubuk Sanayi Sitesi Akik 1 Sokak No:1 Çubuk / Ankara

cubuk_sineklik_imalati.jpg

sinekilk-ismalari-02-09-vert.jpg

cubuk_sineklik_imalati.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum