Simsar: Adaylıktan çekilmedim

Simsar: Adaylıktan çekilmedim

Çubuk genelinde bir fısıltı haber olarak Büyük Birlik Partisi Çubuk Belediye Başkan adayı Durali SİMSAR’IN adaylıktan çekildiği yönünde yanlış bilgiler konusunda açıklamada bulunuldu.

     Büyük Birlik Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Durali Simsar hakkında çıkarılan fısıltı haberlerin asılsız olduğu konusunda açıklamada bulunuldu.

işte o açıklama:

   Saygıdeğer ÇUBUKLULAR;
     Çubuk genelinde bir fısıltı haber olarak Büyük Birlik Partisi Çubuk Belediye Başkan adayı Durali SİMSAR adaylıktan çekildiği yönünde yanlış bilgiler yayılmakta ve halk yanlış yönlendirilmektedir."dedi. 

   B.B.P Çubuk Belediye Başkan adayı Durali SİMSAR adaylıktan çekilmediğini, aksine Muhsin Başkan'ın çok istediği Çubuk Belediyesi'ni çok istediğini ifade edildi. 

     Yapılan yazılı açıklama şöyle devam ediyor; "Böyle acıların yaşandığı bir günde yanlış ve yalan haberler ile Çubuk halkımızı yönlendirmek isteyenleri şiddetle kınıyoruz. Ve diyoruz ki; İnsanlık hiçbir şeyden üstün olmamalıdır.

   Genel Başkanımız Sayın Muhsin YAZICIOĞLU'nun çok istediği Çubuk Belediyesi'ni kazanmayı ve Çubuk'ta Güller açmasını temenni ediyoruz…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum