Sıfır Çizen Gençler Sanayi Esnafının Belası Oldu‏

Sıfır Çizen Gençler Sanayi Esnafının Belası Oldu‏

Çubuk’ta bazı sürücüler, modifiyeli araçlarıyla yaptıkları drift gösterileri nedeniyle sanayi esnafının başının belası oldu.

Her gün akşamüzeri ve gece sanayide buluşan hız tutkunu gençler otomobilleri ile yaptıkları gösteriler nedeniyle, esnaf tarafından tehlike saçtıkları nedeniyle tepkilere neden oluyorlar. Heyecan dolu drift gösterileri nedeniyle ilçe genelinde büyük bir tepkiye neden olan hız tutkunu gençlere yönelik sanayi esnafı arasında imza toplanmaya başlandı. 

Gösteriler nedeniyle işyerleri, sanayide bulunan otomobiller, çöp konteynırları başta olmak üzere ortak kullanım malzemelerine çok büyük zarar verildiğini anlatan Çubuk Sanayi Sitesi sözcüsü, “Biz bu işin sanayide, sokaklarda, vatandaşların arasında yapılmasını hiç doğru bulmuyoruz. Onun için böyle bir imza kampanyası başlattık. Ulaştıra bildiğimiz her yere ulaştıracağız. Mal güvenliğimiz kalmıyor, iş yerlerinin önünde tamir için bekleyen ve parkta bulunan araçlara zarar veriliyor” dedi.

Yetkililerin biran önce buna çözüm bulması gerektiğini vurgulayan sözcü, toplanılan imzaları başta kaymakamlık olmak üzere valiliğe, içişleri bakanlığına göndereceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum