Sergiye Büyük İlgi

Sergiye Büyük İlgi

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan resim, ebru, el sanatları ve takı tasarım kursularında hazırlanan el emeği göz nuru eserler Mehmet Akif Kültür Merkezinde görücüye çıktı.

Hanımlar Lokalinde Sergi

Çubuk Hanımlar Lokali'nde hazırlanan ürünlerle ilgili sergi yapıldı.

Kategori  Kategori : YAŞAM
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 3
Tarih  Tarih : 08 Haziran 2008 18:27

11 Punto13 Punto15 Punto17 Punto

 
 
Serginin açılışını Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak tarafından yapıldı. Açılışta, Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak birer konuşma yaptı.
 
Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak ve Halk Eğitim Müdürü Asım Güler" e kursiyerler tarafından ebru sanatı ile işlenmiş birer kravat hediye ettiler. Sergide ayrıca başarıyla kursları bitiren kursiyerlere, sertifikaları takdim edildi.
 
 
Sergi açılışında Bekir Yılmaz Okulunun minik öğrencileri tarafından da halk oyunları gösterileri sergilendi. Katılımcılar tarafından ilgi ile izlenen ve bolca alkışlanan halk oyunları gösterileri sergiye renk kattı.
Çubuk Belediyesi Yazı İşleri Müdür Hikmet Metin"in ve Hanımlar Lokali Sorumlusu Bera Tuğluca"nın ev sahipliği yaptığı sergide, Kursiyerler 4 ay emek vererek hazırladıkları eserleri hem sergilediler hem de misafirlere kurslar hakkında bilgiler verdiler. Bir hafta açık olacak sergide misafirler, istedikleri ürünleri satın alabilecekler.
 

 
Sergiyi gezen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve İlçe Milli Eğitim Müdür M. Mensur Toprak, resim, ebru, takı tasarımı ve el sanatlarında, yağlı boya, sulu boya, çin iğnesi, tel kırma, dantel sarma, iğne oyası, taş işlemeciliği gibi tekniklerin kullanıldığı eserler hakkında kursiyerlerden bilgi aldılar. Kursiyerlerin ürünleri için dar gelen salon da, katılımcılar ilgiyle ve hayranlıkla gezdiler


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum