Sendikalardan Cüneyt Küpeli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Sendikalardan Cüneyt Küpeli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Cüneyt Küpeli’ye, ilçedeki sendika temsilcileri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Eğitim Birsen İlçe Temsilcisi ve Halk Eğitim Müdürü Recayi Özdemir başkanlığında gerçekleşen haırlı olsun ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Murta Aslan, Çubuk Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Osman Bostan ve okul müdürleri katıldı.

2img_0803.jpg

İlçede bir dönem Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sportif faaliyetler koordinatörlüğünü yürütürken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Cüneyt Küpeli’yi Kapalı Spor Salonunda ziyaret eden heyet, beraberinde getirdikleri çiçeklerle yeni göreve atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.   

2img_0807.jpg

Müdürlük görevine asaleten atandığını ve bu konuda emeği geçen Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’a, Milletvekili Ayhan Yılmaz’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan’a ve sendika temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür eden Küpheli, yaptığı açıklamada, ilçede gençler ve çocuklar arasında spor kültürünü yaygınlaştırmak, özellikle bireysel sporlarda ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilecek sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

2img_0824.jpg

İlçe spor salonundan halkın ve okulların istifade etmesini sağlayacaklarını, çeşitli il ve ilçelerin katılacağı spor turnuvaları düzenleyeceklerini belirten Küpeli, “Biz çalışmalarımızı yürütürken daha çok başta Çubuk Kent Konseyi olmak üzere, okullarımız ve kurumlarımızla ortak hareket etmeye çalışacağız. Genç ve çocuklarımıza yönelik kültürümüzü tanıtıcı çalışmalar yapacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın çok büyük imkanları bulunuyor. Biz bu imkanları Çubuk’a getirmek ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için yoğun bir şekilde çalışacağım. Birçok branşta kurslar açacağız. Burada hedeflerimizden biri, yetenekli çocuklarımızı bulup keşfetmek, onları en iyi şartlarda eğiterek milli takımlarımıza kazandırmaktır. Çocuklarımızı hedefine ulaştırıp Türkiye ve dünya dalında şampiyon yapmanın yanında kötü alışkanlıklardan kurtarıp topluma yararlı birer birey haline de getirmiş olacağız” diye konuştu.

İlçe Müdürlüğü olarak birçok konuda proje hazırlayacaklarını anlatan Küpeli, “Özellikle bu salonlarda coşkulu şenlikler, konferanslar vermek istiyorum. Bu konu da projelerimiz ve çalışmalarımız olacak. Önümüzdeki süreçte bunları hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.  

Arkadaşlarının bugüne kadar sporun içerisinde olduğunu ifade eden Çubuk Halk Eğitim Müdürü Recayi Özdemir’de, “Cüneyt beyin atanması çok isabetli bir karar oldu. Kendisinin bu görevi hakkıyla yapacağından eminiz. Bizimde kendisiyle ortak çalışmalarımız olacak. Biz kendisine başarılar diliyoruz ve her konuda arkasında olacağız” dedi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum