Şehitlerimiz Rahmet ve Minnetle Anıldı

Şehitlerimiz Rahmet ve Minnetle Anıldı

Hakkâri Şemdinli bölgesinde vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için hudut bölgesinde görev yaparken, bölücü terör örgütü PKK tarafından 19 Haziran 2010 günü saat 02.00’de saldırı yapılmış ve bu saldırılarda 9 askerimiz şehit, 14 askeri

 

            Yine bu saldırıyı yapan bölücü terör örgütü PKK’ya karşı TSK tarafından bölgede düzenlenen operasyonlar sırasında, PKK’lı teröristler tarafından araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu da 2 askerimiz şehit olmuş, 2 askerimizin de yaralanmıştı. Toplam olarak 11 askerimiz şehit olmuş,16 askerimizde yaralanmıştı.

            Aziz şehitlerimiz ikamet etmiş oldukları memleketlerinde yapılan törenler ve okunan dualarla rahmetle ve minnetle ebediyete uğurlandılar.

            Ankara’ya gelen şehitlerimiz den Şehit Jandarma Er Hüseyin Köksal, Ankara Kocatepe Camiinde kılınan ikindi namazına müteakiben, Ankara Cebeci şehitliğine defin edildi.

            Ankara’ya gelen diğer şehitlerimiz den Şehit Jandarma Komando  Çavuş Yusuf Pazar, Ankara Kazan da ikindi namazı sonrası, Kazan Asri Mezarlık'da oluşturulan şehitlik'te defin edildi.

            Şehit cenaze törenlerine derneğimizi temsilen, Ankara Kocetepe Camide cenaze namazı kılınan ve Ankara cebeci şehitliğine defin edilen, Şehit Jandarma Er Hüseyin Köksal’ın cenaze törenine, dernek başkanı Zeki Avan ile Çubuk belediyesi tarafından tahsis edilen 1 otobüs ile duyarlı vatandaşlarımızla birlikte cenaze törenine katılınındı.

            Ankara Kazanda defin edilen, Şehit Jandarma Komando  Çavuş Yusuf Pazar’ın cenaze törenine derneğimizi temsilen, dernek denetleme üyesi ve aynı zamanda şehit abisi olan Serdar Ata özel araçlarla heyet halinde cenaze törenine katıldı.

            Yapılan bu hain saldırıları hemen anında kınadık ve kınamaya devam ediyoruz. Bu aziz milletin evlatlarına silah çeken, destek verenleri, uzantılarını, terörist diyemeyenleri, bizim gerilla diyenleri, onlara alkış tutanları, maddi ve manevi destek verenleri bir daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

            Terörden en çok canları yanan bizler, hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimizden;

Şehit Jandarma Er Mutlu Saydan’a, (Muş)

Şehit Jandarma Er Sabahattin Derin’e, (Muğla)
Şehit Jandarma Er Mehmet Ali Tosun’a, (Aydın)
Şehit Jandarma Er Oğuz Yelken’e, (Edirne)

Şehit Piyade Onbaşı Mustafa Kayın’a, (Edirne - Keşan)
Şehit Jandarma Er Ramazan Erdem’e, (Zonguldak - Ereğli)

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ömer Kara’ya, (Mersin)

Şehit Jandarma Er Hüseyin Köksal’a, (Ankara - Keçiören)
Şehit Jandarma Komando  Çavuş Yusuf Pazar’a, (Ankara – Kazan)
Şehit Piyade Er Süleyman Ballan’a, (Konya)
Şehit Jandarma Er Elhas Esendere’ye, (Kahramanmaraş)

            Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Şehit Ailelerine, Yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

                                              

 ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.