Şehitler İçin Mevlid Okutuldu

Şehitler İçin Mevlid Okutuldu

Çubuk Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Müftülüğü işbirliği ile şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk İlçe Müftülüğü ile birlikte  Öğle Namazı öncesi Çubuk İlçesi Merkez Camii Kebirde mevlidi şerif programı düzenlendi.

 

Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için vatani vazifesini yaparken şehit düşen bütün asker, polis, sivil memur ve tüm güvenlik güçlerine vefat eden tüm gazilerin ruhları için mevlidi şerif okutturuldu.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN; Dernek olarak bizler her sene birkaç defa, Şehitlerimize, vefat eden tüm Gazilerimize ve Devlet Büyüklerimizin ruhlarına devamlı mevlit okutturup, hayır dualarla ve rahmetle anılmalarına vesile oluyoruz.

 

Şehitlerimize mevlidi şerif okutulmasına vesile olan, İlçe Müftü Vekili Nurullah KARATAŞ’a, Din görevlilerinden, Osman ŞAHBUDAK’a, Muharrem KABAKOZ’a, Mehmet KUZUCU’ya, İbrahim CUŞAN’a, Erdem AYDOĞDU’ya, Raif AKALIN ve Ebubekir ÖZDEMİR’e çok teşekkür ediyoruz, dedi.

 

Okutulan mevlidi şerif programına, sivil toplum kuruluş başkanları,  siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar,  şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.