ŞEHİT KIZI ÇAĞLA KAYHAN’IN MUTLU GÜNÜ

ŞEHİT KIZI ÇAĞLA KAYHAN’IN MUTLU GÜNÜ

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için 05.08.1997 tarihinde Bingöl – Kığı bölgesinde bölücü örgüt PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada, Şehit olan Jandarma Er Ali Kayhan’ın kızı Çağla Kayhan ile Sefa Doğan Keçiören Üçler Düğün Salonu

 

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için 05.08.1997 tarihinde Bingöl – Kığı bölgesinde bölücü örgüt PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada, Şehit olan Jandarma Er Ali Kayhan’ın kızı Çağla Kayhan ile Sefa Doğan Keçiören Üçler Düğün Salonunda yapılan düğün töreninde hayatlarını birleştirdiler.

 

Şehit Ailesinin düğününe, akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan düğünde yapmış olduğu konuşmada:“Sözlerime başlamadan önce, Cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bedenin bir parçasını feda eden gazilerimize de geçmiş olsun diyorum.

 

Asker ve polisimize pusa kurup, saldırılar düzenleyen böcü terör örgütü PKK ve destekçilerini şiddet ve nefret ile kınıyorum.

 

Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında bulan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.  Vatanımızı sevmemizin bir bedeli var. Şehitlerimizi canlarını feda ettiler. Gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını feda ettiler.

 

Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz.

 

Amacımız onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Yeni evlenen çiftimize de ömür boyu mutluluklar diliyoruz, dedi.

Şehit eşi Hatice Kayhan’da yapmış olduğu konuşmasında:. “Bizim iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda bulunmanız ve bu mutlu günümüz de, şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve dernek yönetimini aramızda görmek bizleri çok mutlu etmiştir. Bizlere güç verdiniz. Bu nedenle Dernek Başkanımız Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Eşim şehit olduğunda çağla 1,5, oğlum Süleyman da 3 yaşındaydı.  Allah’a çok şükürler olsun.  Evlatlarımın bu mutlu günlerini bizlere gösterdi. ” dedi.

Kendisini mutlu gününde yalnız bırakmayan şehit yakınlarına ve misafirlere teşekkür eden şehit kızı Cağla Kayhan, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Dernek Başkanımız Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, şehidin kızı Çağla Kayha’a şehit babası Ali Kayhan’ın resminin bulunduğu şehitler panosu, Kuran-ı Kerim Meali ve küçük altın; Eşi Sefa Doğan’ da Türk Bayrağı hediye edildi.

 

   sehit-kizi1.jpgsehit-kizi2.jpgsehit-kizi3.jpgsehit-kizi4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum