Şehit Çavuş'tan Anlamlı Veda

Şehit Çavuş'tan Anlamlı Veda

"Eğer evinde bir bayrak varsa as balkonuna, pencerene. Sen yatağında uyurken kaç ananın yüreğine ateş düştü. Sen al bayrağı as ki kansızlar, şerefsizler vatanın sahibini bilsin, kalbimiz şehitlerimizin yanında olsun. Bu mesajı gönderebildiğine gönder"

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Şimşek son yolcuğuna uğurlandı. Şehit olmadan önce Şehit Uzman Çavuşun Arkadaşlarına gönderdiği son mesaj"

"Eğer evinde bir bayrak varsa as balkonuna, pencerene. Sen yatağında uyurken kaç ananın yüreğine ateş düştü. Sen al bayrağı as ki kansızlar, şerefsizler vatanın sahibini bilsin, kalbimiz şehitlerimizin yanında olsun. Bu mesajı gönderebildiğine gönder"


Tunceli'de terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek, Kırşehir'in Kaman ilçesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süre Çubukta'da görev yapan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek'in şehit olduğu haberi Ailesi kadar çubuktaki dostlarını'da yasa boğdu.Cenazesine katılmak için Çubukta'ki dostları'da bugün Kırşehir'in kaman ilçesine hareket etti.


Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen cenaze törenine,ellerinde Türk bayraklarıyla katılan yaklaşık 10 bin kişi, bölücü terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek'in cenazesi, Devlet Hastanesi morgundan alınarak babasının Hacıpınar Mahallesi'ndeki evine götürüldü.

Şehit Şimşek'in cenazesi, buradan kortej eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na getirildi. Şehit Şimşek'in eşi Selda Şimşek (19), çocukları İlker (4) ve Alper (2), tören alanında şehit Bahtiyar Şimşek'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutu başında dimdik ayakta durmaya çalıştı.

Terör örgütü PKK'ya en büyük acıyı çocuklarını yine asker yaparak, göstereceğini belirten Selda Şimşek, "Ben size en büyük acıyı çocuklarımı da asker yaparak göstereceğim. Kökünüzü kazıyacağız. İki tane daha asker yetiştiriyorum. Ağlamıyorum" dedi.

Kadın polislerin yardımıyla güçlükle ayakta durabilen Selda Şimşek, kocasının tabutu başında bir süre bekledikten sonra baygınlık geçirdi.

Şehit Bahtiyar Şimşek'in cenazesi, cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle Hacıpınar Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

Diğer yandan, şehit Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek'in keskin nişancı olduğu ve kanas kullandığı bildirilirken, yakınları ve arkadaşları kendisinin karakol baskınında değil de kanas tipi silahla uzaktan vurulduğunu ileri sürdü.
Bu arada şehit uzman çavuşun arkadaşlarına gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: . Herkes şehitlerimize sahip çıksın. Hepimizin başı sağ olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum