ŞEHİT ANNESİNE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

ŞEHİT ANNESİNE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Çubuk'ta bir beyaz eşya mağazası Anneler Günü nedeniyle şehit annesine beyaz eşya hediye etti.

İlçede faaliyet gösteren bir beyaz eşya mağazası, Çubuk Terör Mağdurları Derneği'nin katkılarıyla şehit annesi Havva Aydoğan'a (70) bulaşık makinesi ve oturma grubu hediye etti.

Mağazanın Bölge Satış Yöneticisi Kemal Sultanoğlu, Türkiye genelinde Beko tarafından 33 noktada Anneler Günü nedeniyle etkinlik yapıldığını söyledi. Çubuk'ta da bu kapsamda bayilerinin talebi üzerine bir program yapıldığını anlatan Sultanoğlu, "Havva Aydoğan annemizin ve tüm şehit annelerimizin Anneler Günü'nü firmamız adına kutluyoruz" dedi.

Acı ve mutluluğu bir arada yaşadığını anlatan Havva Aydoğan, "Vatan sağ olsun. Çocuğum Ahmet'ime çok üzülüyorum. Şehit olalı 18 yıl oldu. Böyle bir hediye verilmesi beni çok duygulandırdı. Artık bulaşıkları elimde yıkamayacağım. Keşke çocuğum sağ olsaydı da bu hediyeyi almasaydım ve bulaşıklarımı elimde yıkamaya devam etseydim. Hiçbir şey onun yerini tutmuyor" diye konuştu

Konuşmaların ardından Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan tarafından, Beko adına Bölge Satış Yöneticisi Kemal Sultanoğlu'na ve Güzel İş'in sahibi Hüseyin Cevatemre'ye şehitler duvar saati ve Türk Bayrağı hediye edildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.