Şehit  Ailelerin'den Ziyaret.

Şehit Ailelerin'den Ziyaret.

Çubuk ilçesi Terör mağdurları derneği ülke genelin'de federasyonların ilgi odağı oldu.



Yurtsav Şehit ve Gaziler dernekler federasyonu ve Anadolu Şehit ve Gaziler Aileleri Dernekler Federasyonları; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine Teşekkür ziyaretinde bulundular.
Merkezi Diyarbakır’da bulunan Yurtsav Şehit ve gaziler Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet BÜYÜKBURÇ ile Merkezi Kırıkkale’de bulunan Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri Federasyonu başkanı Mehmet GENCER, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etti.
Gelen heyeti Çubuk Terör Mağdurları Derneği hizmet binasında ağırlayan Dernek Başkanı Zeki AVAN, ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmasında; “ Sayın başkanlarım, derneğimize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaret beni ve tüm dernek yönetim kurulumuzu ziyadesiyle memnun etmiş ve bizlere onur vermiştir.
Sizleri uzun yıllardan bu yana tanımaktayız ve yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızı çok yakından bilmekteyiz. Burada bir noktaya değinmek istiyorum,
Sizler bulunduğunuz yörelerde sadece PKK terörüyle mücadele etmeye çalışırken, ne acıdır ki bizler burada kendi içimizdeki şer odaklarıyla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bölücü PKK terör örgütünün bizimle uğraşmasına gerek yok çünkü burada onları aratmayacak şekilde fitne ve fesat yuvalarıyla mücadele etmeye çalışıyoruz. Ama bütün bunlar bizleri hiçbir zaman yıldıramaz. Bizler her şartta ve zeminde Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin haklarının sonuna kadar savunuculuğunu yapmaya elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz.” Dedi.
Yurtsav Şehit ve gaziler Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet BÜYÜKBURÇ ise yapmış olduğu konuşmasında; “ Sayın başkanım Zeki AVAN, bizler Diyarbakır da olmamıza rağmen senin ne kadar büyük bir öz veriyle çalıştığını yakından bilmekteyiz. Ben ve yöre halkım seni çok yakından tanımaktayız. Bu vesileyle özellikle bir Şehit kardeşi olarak ben şahsınıza minnet duygularımı iletmek istiyorum.” Dedi.
Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyonu başkanı Mehmet GENCER ise; “ Ahmet başkanımın söylediklerine aynen katılıyorum ve bir şeyi ilave etmek istiyorum. Sizlerinde bildiği gibi Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz bazı art niyetli kişi ve çevreler tarafından istismar edilmektedir. Bu duruma artık bir son vermek amacıyla ülke genelinde kurmuş olduğumuz federasyonlarımızın birleşmesiyle artık bir konfederasyon çatısı altında birleşmenin zamanı gelmiştir. Bununla ilgili çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir ve inşallah çok yakın bir zamanda Konfederasyonumuzu kurmuş olacağız. “ Dedi.
Daha sonra Çubuk Şehit aileleri dernek başkanı Zeki AVAN ve başkan yardımcısı Ramazan GERGİN tarafından gelen heyete çeşitli hediyeler sunuldu. Ayrıca yemek ikramı ve İlçe gezisi sonrasında ziyaret sona erdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.