Şehit Aileleri Ve Gazilerden Terör Mağdurlarına Ziyaret

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Terör Mağdurlarına Ziyaret

Çankırı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Yüksel Teke ve beraberindekiler, Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Terör Mağdurları Derneğine ziyarette bulundu.

Teke, beraberindeki derneğin yönetim kurulu üyeleri, şehit yakınları ve gazilerden oluşan 20 kişi, Çubukilçesindeki Şehitler Anıtı ve Şehitler Çeşmesi'ni gezdikten sonra Atatürk Mahallesi Adnan MenderesBulvarı'ndaki Çubuk Terör Mağdurları Derneğine geçti.

Terör Mağdurları Derneğine gelişinde Dernek Başkanı Zeki Avan ve dernek üyelerince karşılanan Teke ve beraberindekiler ardından terör mağdurlarıile bir araya geldi.

Teke, burada yaptığı konuşmada, Çubuk ilçesinde şehitlerin adının ve anılarının yaşatılması adına güzel hizmetler yapıldığına işaret ederek, bu çalışmaları yerinde görmek ve fikir alış verişinde bulunmak için ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Terör Mağdurları Derneğinin çalışmalarını da yakından izleyip beğendiklerini ifade eden Teke, Çubuk Belediyesince ilçede şehitler adına yapılan Şehitler Çeşmesi ve Şehitlik Anıtı'nın da diğer belediyelere örnek olmasını istedi.

Avan ise ilçelerinde çok sayıda Çankırılının yaşadığını ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Zeki Avan ziyaretin anısına Teke'ye Türk Bayrağı ve duvar saati armağan etti, Teke de Avan'a tuzdan yapılan gece lambası ve Şehitler albümü takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.