Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden: Çubuk Ticaret Borsasının, şehit aileleri ve gazilere yapmış olduğu erzak ve ayakkabı yardımından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.


Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmada: “Sayın başkanım, her sene geleneksel olarak, ramazan ayında şehit ailelerimize, gazilerimize erzak ve ayakkabı yardımında buluyorsunuz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin gönüllerini alarak onları onura edip, bu vesile ile unutulmadıklarını göstermiş bulunuyorsunuz. Yapmış olduğunuz bu anlamlı yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim,” dedi.


Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli DEMİR’de; Yapmış olduğu konuşmasında; “Çubuk Terör Mağdurları Derneğinin yapmış olduğu başarılı çalışmaları çok yakından takip etmekteyim. “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim her şeyimiz ve baş tacımızdır”.
“Şehitlerimiz bu vatan için canlarını, gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını veriyor,” “Şehitlerimize ve Gazilerimize ne yapsak azdır.”“Çubuk Ticaret Borsası olarak bundan sonrada elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.” Dedi.

Daha sonra Dernek başkanı Zeki AVAN; Çubuk Ticaret Borsası başkanı Veli DEMİR’e bu güne kadar yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı, günün anısına şehitler saati hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.