Şehit Aileleri, Gazi ve Yakınları İftar'da Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri, Gazi ve Yakınları İftar'da Bir Araya Geldi

Ankara'nın Çubuk İlçesinde Hayırsever İş Adamı, Şehit Aileleri, Gazi ve Yakınlarına İftar Yemeği Verdi

 

Hayırsever iş adamı Fikri Kılıç'a ait Kır Sofrasında düzenlenen iftar programına, yaklaşık 150 şehit ailesi, gazi ve yakını ile Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi ve Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan katıldı.

İftar yemeğinin ardından şehit abisi Salman Erdoğan, dua okudu.
Belediye Başkanı Lokman Özden, duanın ardından yaptığı konuşmada, şehit aileleri ile gazi ve yakınlarının her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu belirterek, 'Bizler hep beraber bir aileyiz. Şehitlerimizin ve gazilerimizin devlet olarak da millet olarak da şahsım olarak da daima yanındayız. Sizlerin her türlü isteğine karşı her zaman kapım sonuna kadar açıktır. Biz de sizin birer evladınız' dedi.

Özden, hayırsever iş adamı Kılıç'a teşekkür etti.

Terör Mağdurları Derneği adına konuşan şehit abisi Serdar Ata da şehit aileleri, gazi ve yakınları olarak kendilerini biraraya getiren hayırsever iş adamına teşekkür ederek, 'Hep beraber olmanın hazzını ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Gözlerini kırpmadan bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin aileleri olarak sözün bittiği yerdeyiz. Fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum' diye konuştu.

Dua ve konuşmaların adından işletme sahibi Fikri Kılıç'a, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından üzerinde ilçedeki şehitlerin resimlerinin bulunduğu saat hediye edildi. Daha sonra aile fotoğrafı çektirildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.