ŞEHİT AİLELERİ FEDERASYONUNUN 4. OLAĞAN GENEL KURUL'U YAPILDI

ŞEHİT AİLELERİ FEDERASYONUNUN 4. OLAĞAN GENEL KURUL'U YAPILDI

ŞEHİT AİLELERİ FEDERASYONUNUN 4. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN, Şehit Aileleri Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanlık Görevine Tekrar Getirildi

 

Şehitler Federasyonunun 4. Olağan Genel Kurulu toplantısı, Ankara Kızılay’da bulunan Federasyon binasında gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısına şehit aileleri, gaziler, federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Genel kurul toplantısı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Silah arkadaşları, şehitlerimiz ve vefat eden gazilerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından. Okunan Kuranı Kerim ve yapılan dualarla, rahmet ve minnetle anıldılar.

 

Derneğimizin kurucularından birisi olduğumuz Şehit Aileleri Federasyonunun, 4. Olağan Genel Kurulu toplantısında, Denetleme Kurulu Başkanlık görevine Dernek Başkanımız Zeki AVAN tekrar seçilmiştir.

 

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN genel kurul toplantısında yapmış olduğu konuşmasında: “Cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bedenin bir parçasını feda eden gazilerimize de geçmiş olsun diyorum. Şuan operasyonlara katılan ve görevi başında bulanan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Yapılan ve yapılacak olan tüm operasyonları canı gönülden destekliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu genel kurul toplantımızda, genel başkanımız Sn Hamit KÖSE güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesinden dolayı kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olması Cenabı Allah’tan temenni ediyorum, dedi.

 

Şehitler Federasyonun 4. Olağan Genel Kurulu toplantısı, 4.Olağan genel kurul toplantısında tekrar seçilen Federasyon Genel Başkanı Hamit KÖSE’de yapmış olduğu konuşmada: Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın, birliğimiz daim olsun, dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.