Şehit Aileleri Boş Durmuyor

Şehit Aileleri Boş Durmuyor

Şehit Aileleri Derneği dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN
GAZİ MEHMET EĞİN’E MORAL VE DESTEK ZİYARETİ

İlçemiz Yıldırım Elören Köyünden olup, Saray’da ikamet eden Gazi Mehmet EĞİN Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin huzuru için görev yaparken. 09.07.2005 tarihinde, Hakkâri Şemdinli’de görev yaparken araçlarının, terör örgütü PKK’ın yola döşemiş olduğu mayına çarpması sonucunda üç arkadaşı şehit olmuştur.








Gazi Mehmet EĞİN ise ağır yaralanmış, omuriliklerinin zarar görmesi nedeniyle belden aşağı felç olarak GAZİ olmuştur. Uzun tedavi sonrası sağlığına kavuşarak sakat arabasıyla hayatını devam ettirmektedir.

19 Eylül Gaziler günü ve haftası ve ramazan nedeniyle mağdur gazimizi ziyaret eden, Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu açıklamada; Bizler her zaman bir vesile ile Şehit Ailemizin ve Gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde birlikte oluyoruz. Bizler bugüne kadar elimizden geldiği kadar gündemde tutup, yardımcı oluyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz. Unutulmadıklarını ve Unutulmayacaklarını göstermiş bulunuyoruz.

Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var. “Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler”. Laf yapmakla, edebiyat yapmakla da olmuyor, oturduğun yerden onu bunu eleştirmekte de olmuyor.
Herkes gücü nispetinde bir şeyler yapmalı ve faydalı olmalıdır. Bir şeyler yapanlarında morallerini bozarak engellenmemelidir.

Ziyaretin anısına, Gazimiz Mehmet Eğin’e Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Gaziler Saati hediye edilip, erzak yardımı yapıldı.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Saray beldesinde yaşayan, Şehit Ailelerine ve Gazileri her zaman yanlarında olup, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunan, Saray Belediye Başkanı Sayın Hasan ÇOŞKUN’u makamında teşekkür ziyaretinde bulunarak, Şehitler Saati hediye ettiler.




VEFAT
VE
BAŞSAĞLIĞI 

                                          
 

     

 


BAŞSAĞLIĞI

Vatanın bölünmez bütünlüğü için bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada 26.10.1993 günü, Hakkâri Çukurca’da, Şehit düşen Jandarma Er Yüksel TUZCU’nun Babası;

Ahmet TUZCU 12.09.2007 Pazar günü, İlçemiz Akkuzulu Köyünde, Hakk’ın Rahmetine kavuşmuştur.

Merhum Ahmet TUZCU’ ya ALLAH’ tan rahmet diler;
Oğlu Veysel TUZCU’ ya
Oğlu Arif TUZCU’ ya
Kızı Güldane TUZCU (BEDAVA)’ ya
Kızı Ayşe TUZCU (KIRIKÇI)’ ya

Ayrıca,
Merhume’nin tüm akrabalarına, köylülerine ve yakın dostlarına, başsağlığı dileriz.


Zeki AVAN
Yönetim Kurulu Adına
Dernek Başkanı





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.