Şehit Ahmet Çam'ın Adı Mahallesindeki Parkta

Şehit Ahmet Çam'ın Adı Mahallesindeki Parkta

Van'da terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen polis memuru Ahmet Çam'ın adı, Ankara'nın Çubuk ilçesindeki mahallesinde bulunan parkta yaşatılıyor.

Çubuk Belediye Başkan Tuncay Acehan,  yaptığı açıklamada, yedi ay önce Van'ın merkez İpekyolu İlçesi'nde PKK'lı teröristlertarafından yola döşenen imha sırasında patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Çam'ın ailesinin Atatürk Mahallesi'nde yaşadığını hatırlattı.


sehit-ahmet-camin-adi-mahallesindeki-parkta.jpg
Şehidin adına mahallede yeni bir park yaptıklarını belirten Acehan, parka da 'Şehit Ahmet Çam Parkı' ismi verilerek ilçe sakinlerinin hizmetine sunulduğunu söyledi.

Şehit Çam'ın vatanı için canını verdiğini belirten Başkan Acehan sözlerini şöyle sürdürdü:

'Rabbim bu ülkenin düşmanlarına fırsat vermesin. Bugün de Şehit Ahmet Çam’ın adını yaşatmak için bir karar aldık. Bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için, vatan topraklarını canları pahasına koruyan, bu uğurda canlarını seve seve veren aziz şehitlerim için bizler ne yapsak azdır. Ülkemizde huzurlu, mutlu yaşıyorsak elbette bunda şehitlerimizin, gazilerimizin ve onların yakınlarının çok büyük fedakarlıkları bulunuyor.'

Şehidin eşi Emine Çam da, evlerine yakın bir parka eşinin adının verilmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.