Şebekeden sulamaya su yok

Şebekeden sulamaya su yok

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Orhan Ünal 27.05.2007 tarihinde ulusal basında çıkan habere istinaden bir açıklama yaptı.

Şebeke Suyundan Sulama Yapmıyoruz

Çubuk Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Orhan Ünal şöyle söyledi;”İlçemizde bulunan parklar yeşil alanlar ve refüjler bünyemizde bulunan sulama araçları ile sulanmakta şebeke ve içme suyu kesinlikle kullanılmamaktadır. Haberde geçen konu kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Konu ile ilgili haberde konulan resimlerde sulama yapılan yerlerde şebeke suyu değil sondaj suyu kullanılmaktadır.



İlçemiz merkezinde bulunan Atatürk ve Yeşil Çubuk Parkın da gerekli önlemler alınarak sondaj suyu ile sulanmaktadır.” Dedi.



Çubuk Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre şu konulara değinildi; "Dünyanın ve Türkiye"nin gündeminde olan küresel ısınmaya Çubuk Belediyesi olarak da gerekli hassasiyeti göstererek aylar öncesinden gerekli önlemleri almaya başlamış ve uygulamıştır. Yerel ve ulusal basın yolu ile halkımıza suyu tasarruflu kullanmaları konusunda uyarılar yapılmış olup, ayrıca Belediyemiz tarafından yeşil alanların sulamasında kullanılması için gerekli ekipmanlar önceden alınmıştır. Belediye olarak önceden belirlenen çeşitli noktalara sondajlar vurularak çıkan su ile parklar bahçeler ve yeşil alanların sulaması yapılmaktadır. Hiçbir şekilde içme suyu kullanılmamaktadır." denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum