Satranç Turnuvasına Katkı Sağlayanlara Plaket Verildi

Satranç Turnuvasına Katkı Sağlayanlara Plaket Verildi

Çubuk'ta 28-29 Mayıs tarihlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilen Ankara İli Satranç Turnuvası’na katkı sağlayan Çubuk Kaymakamı ve Belediye Başkanına turnuva koordinatörlüğü ve eğitimcilerden plaket takdim edildi.

Çubuk'ta 28-29 Mayıs tarihlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilen Ankara İli Satranç Turnuvası’na katkı sağlayan Çubuk Kaymakamı ve Belediye Başkanına turnuva koordinatörlüğü ve eğitimcilerden plaket takdim edildi.

                Satranç turnuvası koordinatörü Veysel Kılınçarslan ve hakemler Ali Sarıkaya, Şenol Türkmen, Celal Aydın, Ali Kaleli’den oluşan heyet Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i makamında ziyaret ederek, ilçede ilk defa yapılan turnuvaya katkı sağladıklarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Ziyarette bir açıklama yapan Veysel Kılınçarslan, ilçede düzenlemiş oldukları satranç turnuvasına Başkan Özden’in kendilerine her türlü desteği verdiğini ve bu katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdiklerini söyleyerek,’’Kafamızda böyle bir proje olduğunu kendilerine söylediğimizde, sayın başkanımız bize her türlü desteği vereceklerini söylediler. Çok kısa bir sürede bize bu turnuvanın hazırlanmasında her şeyi seferber ederek ilk organizasyonumuzda başarılı olmamızı sağladılar. Yapılan bu başarılı organizasyon ile satranç sporu ilçemizde yaygınlaşmıştır. Biz tüm sporcularımız adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi

Ziyaretten dolayı büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ise, satrancın özel bir spor dalı olduğunu hatırlatarak, eğitim ve öğretimin kendileri için büyük önemi olduğunu vurguladı. Başkan Özden,’’Yerel yönetimler olarak geleceğimizin temel taşları çocuklarımızın eğitimlerini önemsiyoruz. Yaptığımız yardımlarla onlara karşı görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. İlçemizde öğrencilerimizin sadece satranç değil tüm spor dallarında başarılı olmaları için çalışıyoruz. Satranç gibi bir çok spor dalında müsabakalar düzenliyoruz. Bunda amacımız gençlerimizi yararlı alanlara sevk etmek ve bir çok alanda başarılı olmalarını sağlayarak, yeni dostlukların oluşmasına vesile olmaktır. İlçemizin tanıtımına da katkı sağlayan bu tip etkinliklere yardımlarımız artarak devam edecektir’’diyerek, önümüzdeki yıl tüm Türkiye’den sporcuların katılımı ile turnuva yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Heyet daha sonra Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı’yı da makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

hjfgki.jpg

 

jfjhg.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.