Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Çubuk Belediyesi Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Çubuk Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği turnuvada madalyalar sahiplerini buldu.

Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonu'ndaki turnuvanın madalya törenine Kaymakam Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, Türkiye Satranç Federasyonu Ankara Temsilcisi Hulusi Cihangir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'ın yanı sıra çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Turnuvada 7-9 yaş kızlar kategorisinde Meryem Reyhan Dereköy birinci, Hümeyra Kargacı ikinci, Doğa Türkmen üçüncü, Çiğdem Keleş dördüncü ve Aybike Gülbün Yıldız beşinci olurken, 7-9 yaş erkekler kategorisinde Halit Yavuz İbik birinciliği, Ömer Yasir Küçük ikinciliği, Emirhan Özel üçüncülüğü, Kerem Erdal dördüncülüğü, Doğa Boran Şahin Yıldız beşinciliği elde etti.

10-12 yaş kızlar kategorisinde Hande Zengin birinci, Yağmur Güçlü ikinci, Elif Özsayın üçüncü, Sema Beyza Yazıcı dördüncü, Elgin Koçubaba beşinci, aynı yaş grubunda erkeklerde Volkan Sevgi birinci, Atakan Erdem ikinci, Ufuk Yaprak üçüncü, Ahmet Kaan Yılmaz dördüncü ve Okan Can beşinci oldu.

13-14 yaş genel kategorisinde Ege Köksal birinciliği, Atilla Köksal Yüksel ikinciliği, Mehmet Ali Ertubay üçüncülüğü, Hakan Özcan dördüncülüğü, Gürkan Adem Öztürk de beşinciliği, 'Büyükler' kategorisinde ise Efe Kerem Uzunoğlu birinciliği, Mehmet Metin ikinciliği, Ekim Benzetsel üçüncülüğü, Cumali Ünver dördüncülüğü, Özgür Akman beşinciliği kazandı.

Turnuvaya katılanlar arasındaki kolları olmayan Kutay Cantürk'e 'En Yakışıklı' ödülü, yine turnuvaya katılanlar arasında 'en yaşlı'lardan Kadir Duran ile Şükrü Alkan'a da teşvik ödülleri verildi. Dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları Kaymakam Dallı, Belediye Başkanı Özden, Milli Eğitim Müdürü Toprak, Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu ve birim müdürlerince verildi.

Madalyaların verilmesinden sonra konuşan Özden, gelecek yıl turnuvayı ulusal düzeyde ve daha kapsamlı yapacaklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra dereceye giren sporcular ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.