Sandık İradesinin Tecelli Edeceği Bir Seçim Olacak

Sandık İradesinin Tecelli Edeceği Bir Seçim Olacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, 7 Haziran seçimlerinin, siyasi partilerin vatandaştan oy toplamak için meydanlara indiği bir seçim olmaktan çıktığımı ifade etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Bu seçimler, yalnızca siyasi partilerin vatandaştan oy toplamak için meydanlara indiği, seçim olmaktan çıktı. Milli üniter yapımızın, vatan coğrafyamızın bölünmezliğini, toplumsal bütünlüğümüzün korunmasının, teminatı olarak kabul ettiğimiz sandık iradesinin de tecelli edeceği bir seçim olacaktır" dedi.

Çubuk'ta partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Çetin,Ukrayna'da yaşanan "Turuncu Devrim", Ortadoğu ve Afrika'da yaşanan "Arap Baharı" olaylarını hatırlatarak, aynı oyunların Türkiye'de de uygulamaya konulduğunu iddia etti.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE ÜLKE BÖLÜNÜR"

Bu seçimin, milli üniter yapının, vatan coğrafyasının bölünmezliği ve toplumsal bütünlüğün korunması için önemli olduğunu işaret eden Çetin, federatif başkanlık sistemi adı altında vatan coğrafyasının bir bölümünün kopartılmak istendiğini öne sürdü. 

Seçimlerin, yalnızca siyasi partilerin vatandaştan oy toplamak için meydanlara indiği seçim olmaktan çıktığını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Milli üniter yapımızın, vatan coğrafyamızın bölünmezliğini, toplumsal bütünlüğümüzün korunmasının, teminatı olarak kabul ettiğimiz sandık iradesinin de tecelli edeceği bir seçim olacaktır. MHP, iktidar olduğunda hırsızlığı, yolsuzluğu bitirip, dış politikadaki rezilliği bitirip, milli güvenliğimiz ile ilgili problemleri çözüp, ürettiğini satabilecek pazar bulan, sattığı ülkelerdeki parasını alabilecek gücü olan, ülkesine kazandırdığı döviz ile de çocuklarının geleceği için yeni yatırımlar yapabilen, yeni iş alanları üretebilecek, sistemimizin bütün parametrelerini kullanıma hazırlamıştır."

TOPLUMUN HER KESİMİNE ÇÖZÜM

Toplumun her kesiminin problemlerinin çözümüyle ilgili hazırlıkları tamamlayarak milletin huzuruna çıktıklarını anlatan Çetin, "Kendi prensiplerini uygulayacak, Türkiye'deki hırsızlığı, yolsuzluğa son verecek ve riya yapmayacak, inandığı değerleri yaşayan kadrolarıyla sizlerin huzuruna çıktık. Ülkemizin aydınlık geleceği bu sandıktan ilk işaretini verecektir" diye konuştu.

mhp-cubuk01-vert.jpg

ANKARA (AA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum