Sanat Engel Tanımaz

Sanat Engel Tanımaz

Bünyamin Çevik 22 yaşında bir genç. Tam bir müzik sevdalısı. Doğuştan ortopedik engelli.



Ancak azimli, kararlı ve de başarılı. İktisat fakültesinde okuyor. 2002 yılından beri Çubuk’ta yaşıyor. Çubuk Halk Eğitim Merkezinde resmi usta öğretici olarak gitar kursu veriyor. Bununla da yetinmiyor, evinde özel ders veriyor. Arkadaşlarıyla “Grup Etken” adıyla bir müzik grubu kurmuş. Haftada iki gün canlı müzik programı yapıyor.
2006 yılında ülkemizi Atina’da düzenlenen gönüllüler şarkı yarışmasında temsil etti. Onun literatüründe yılgınlık ve bıkkınlık asla yok. Şimdi Çubuklulara gitarı sevdirmeye çalışıyor. Nitekim 2007 yılında Halk Eğitim Merkezi ilk defa gitar kursu mezunu verdi.




Hayata tutunmanın tamamen bizim elimizde olduğunu dile getiren Bünyamin Çevik, insanların isterlerse birçok zorluğun üstesinden kolayca gelebileceklerini belirtiyor. O’na göre asıl özür bir takım fiziki engeller değil, insanların kendilerine mazeret arayıp üretken bir insan olamamalarıdır.
Çubuk Halk Eğitim Merkezi yetkilileri Bünyamin Çevik’in kurslarına olan ilgiden oldukça memnunlar. Çubuk’ta birçok gencin Bünyamin hoca sayesinde gitar öğrendiğini ve bu kursa olan ilginin giderek arttığını dile getirdiler.
Haber:Nuh Çakırgöz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum