Şampiyonlar Ödüllendirildi

Şampiyonlar Ödüllendirildi

Avrupa Bilgi yarışmasının Ankara Finalin'de Şampiyon olan Çubuk Anadolu Lisesi Öğrencileri İlçe Kaymakamı Meftun Dallı tarafın'dan ödüllendirildi.

Çubuk Anadolu Lisesin'de eğitim gören ve Avrupa Bilgi yarışmasın'da Ankara Finalin'de şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan öğrenciler ve öğretmenler Kaymakam Meftun Dallı tarafından ödüllendirildi. 

 Birinci olan öğrencileri, öğretmenleri kabul eden İlçe Kaymakamı Meftun Dallı  bu başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutladı. Öğrencileri birer çeyrek altın, öğretmenlere de birer kalem hediye ederek Türkiye Şampiyonasını da kazanarak Brükselde yapılacak yarışmada Türkiye"yi temsil etmelerini istedi. Bizim için İlçemiz için bu birincilik gurur kaynağı olmuştur dedi.

    Kaymakamlıkta yapılan ödül törenine birinci gelen öğrenciler, Çubuk Milli Eğitim müdürü Mensur Toprak, Şube Müdürü Salih Kahraman, Anadolu Lisesi müdürü Fevzi maman, Md. Yrd. İsmail Yıldız, Öğretmenler, Sevdiye Köroğlu, Emine  Duman, Abdurrahman Yılmaz ,birinci  olan öğrenciler Tuğbanur Yerli, Harun Çelik, Tolga Usta, Elif Gedik katıldı.


Türkiyenin bir çok üniversitesine öğrenci gönderen Çubuk Anadolu Lisesi öğrencileri birkez daha Çubuk'un medarı iftiharı oldu.İlçe ve il genelin'de başarıya doymayan Çubuk Anadolu Lisesi öğrencileri , 9 Mayıs Avrupa Günü'nde Türkiye birinciliği için mücadele edecek .
Okul Müdürü Fevzi Maman ise ilçedeki ve İldeki başarılarının kendilerini onurlandırdığını kaydetti. Gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi ve almış olduğu görevleri başarıyla yerine getirmesi için eğitimin şart olduğuna işaret eden Maman, "Büyük başarılara imza atan öğrencileri ödüllendirdiğimiz için mutluyum. Çünkü başarının karşılıksız bırakılmaması gerektiğine inanıyorum. Ödülün elde edilen başarıyı daha da arttıracağını düşünüyorum. Ayrıca bugüne kadar Çubuk Anadolu lisesi Türkiye'nin en iy üniversitelerine  öğrenci göndermiştir, bu bizim için gurur verici bir olay. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum