Şampiyon Kaymakamı Ziyaret Etti

Şampiyon Kaymakamı Ziyaret Etti

İran'ın Yazd kentinde 26-28 Şubat tarihleri arasında yapılan Eskrim Gençler Dünya Şampiyonasında ikinci olan Ahmet Ant,İlçe Kaymakamı Meftun Dallı'yı ziyaret etti.

İran'ın Yazd kentinde 26-28 Şubat tarihleri arasında yapılan Eskrim Gençler Dünya Şampiyonasında ikinci olan Ahmet Ant, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Kalender ve Bekir Yılmaz Spor Kulübü sporcuları ile Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'yı ziyaret etti.
İran'da gerçekleştirilen uluslararası Gençler Dünya Şampiyonasına katılan 4 sporcudan 3'ünün Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Spor Kulübünün sporcusu olduğunu söyleyen Mustafa Kalender, sporcularına ve kulüplerine her türlü desteği veren Dallı'yı ziyaret ederek sevinçlerini paylaşmak istediklerini bildirdi.
Ant'ın Türkiye'ye ve Çubuk'a gümüş madalya kazandırdığını vurgulayan Kalender, bu başarıda Kaymakam Dallı'nın, Belediye Başkanı Sayın Lokman Özden'in, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'ın büyük emekleri olduğunu kaydetti.
Nisan ayının ilk haftasında Azerbaycan'ın Bakü kentinde düzenlenecek Dünya Şampiyonasına da katılacaklarını belirten Kalender, ''Sayın Kaymakamımız bize her türlü desteği verdikleri gibi sporcularımıza da bol moral vermekteler. Tüm sporcularımız ve aileleri adına kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi
Ziyarette sporcuların ilçe adına güzel bir sonuç aldıklarını kaydeden Dallı, okul yöneticilerini ve sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, ''İlçemiz adına güzel bir sonuç aldınız. Sizleri ve sizleri yetiştirenleri kutluyorum. Umuyorum ki, katılacağınız Dünya Şampiyonasında da başarılı olacaksınız. Sizlerle gurur duyuyoruz'' dedi.
Her ne yapılırsa yapılsın en iyisini yapmak gerektiğinin altını çizen Dallı, ''Tabi spor bir birikim gerektiriyor, çaba sarf etmek gerekiyor, inanmak gerekiyor, kültür gerektiriyor. Bunların hepsi olunca da siz de olduğu gibi sonuçta başarı geliyor'' şeklinde konuştu
Ziyarete gelen heyete ve sporculara hediye takdim eden Kaymakam Dallı, daha sonra sporcular ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.