Salih Kapusuz Çubuk'ta

Salih Kapusuz Çubuk'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Çubuk’u ziyaret ederek Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kapusuz, daha sonra muhtarlar ve il genel meclis üyeleri ile bir toplantı yaparak, ilçe sorunlarını masaya yatırdı.

Seçim çalışmaları için Çubuk ilçesine gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Belediye Başkanı Lokman Özden'i ve Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ak Parti tarafından sandık başında duracak ve müşahitlere verilen bilgileri dinleyen Kapusuz, daha sonra il genel meclis üyeleri köy ve mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı. Toplantıda sorunları ve talepleri dinleyen Kapusuz, ilçede kendi dönemlerinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. İlçede hem hükümet, hem büyükşehir belediyesi hem de ilçe belediyesi tarafından çok büyük yatırımlar ve hizmetler yapıldığını vurgulayan Kapusuz, eksiklerinde önümüzdeki süreçte giderileceğini söyledi.  

Kapusuz, sorun ve talepleri de not aldığı toplantının ardından Başkan Özden ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf ve mahalle ziyareti de yaptı. İlçeden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını da cevaplayan Kapusuz, polislere yapılan saldırıları kınadı. Kapusuz, bu milleti bölmek isteyenlerin, bu millete zarar vermek isteyenlerin asla başarılı olamayacağını belirterek, ''Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, Ailelerine ve bütün milletimize de başsağlığı diliyorum. Ancak şu unutulmasın ki bu milleti bölmek isteyenler, bu millete zarar vermek isteyenler asla başarılı olamayacaklardır. Bu lanetlenmiş anlayışa sahip insanlar er geç cezasını çekecekler'' dedi

Millet olarak 33 yıldır terörle mücadelede devam eden bir süreç yaşandığını ifade eden Kapusuz, aynı mücadelenin devam ettirildiğini kaydetti.  Seçim dönemi de bu azgın çevrelerin, bu lanetlenmiş kesimlerin azgınlıklarını artırarak topluma korku saldığını vurgulayan Kapusuz, şunları söyledi:

''Bu çevreler korkutarak demokratik iradeyi, millet iradesini sandığa yansıma konusunda, kendilerinin istedikleri iradede sonuç almak istiyorlar. Bu memleketin insanları bunlara korkuyla dün de bu günde bir sonuç alınmayacağını gösterdi ve göstermeye de devam edecek. İnanıyorum ki bu kirli tezgahın sahipleri bu tezgaha inananlar, buna taşeronluk yapanlar içerdeki ve dışarıda ki hainler cezalarını çekeceklerdir. Terörle mücadele konusunda en ufak bir tereddüt göstermedik ve göstermeyeceğiz. Yani elinde silah olan teröristi sonuna kadar takip ederek yok edeceğiz. Ama terörizmle müdahalenin her alanda devam etmesi için yasal, ekonomik, siyasi, kültürel, anlamda gelişimini ve mücadelesini de sürdüreceğiz. Biz millet olarak bu konuda kararlıyız birliğimizi dirliğimizi bütünlüğümüzü asla hiçbir şeyin önünde, hiçbir şeyden ayırmaksızın sonuna kadar devam ettireceğiz. Ak Parti dün yola çıkarken söylediği ilkelerini bir kez daha tekrar etmek isterim ki o da, tek millet, tek ülke, tek bayrak olarak yolumuza devam edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.