ŞAKİR ARIKAN'DAN TEŞEKKÜR

ŞAKİR ARIKAN'DAN TEŞEKKÜR

Şakir ARIKAN, AK Parti genel merkez tarafından Ankara seçim bölgeleri için 1 Mart 2015 tarihinde teşkilat mensupları arasında yapılan temayül yoklaması için yapılan seçimlerle alakalı olarak gazetemize beyanat verdi.

Şakir ARIKAN, AK Parti genel merkez tarafından  Ankara seçim bölgeleri için  1 Mart 2015 tarihinde teşkilat mensupları arasında yapılan  temayül yoklaması  için yapılan seçimlerle alakalı olarak gazetemize beyanat verdi.  Şakir ARIKAN “ 18 Şubat’ta adaylık başvurusu yaptık, on günlük  yoğun bir çalışma ile  girdiğimiz bu yarışta çok önemli bir başarıya ulaştığımıza inanıyorum. Bize gelen gayri resmi, ama güvenilir haberlere göre , genel merkezin dikkatini çeken bir sıralama yakaladık. Bunun için başta Çubuk, Pursaklar, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Yenimahalle, Kazan, Çamlıdere, Güdül, Altındağ olmak üzere tüm teşkilatlara şükranlarımı ifade etmek istiyorum.

Birinci sınavı geçtiğimize inanıyorum. Önümüzde zorlu bir beş hafta var.  Bu süreçte hemşerilerimizin dilden dile, gönülden gönüle çevrelerinde  “fısıltı gazetesi” müessesesini  çalıştırarak kamuoyu desteğini  artırmalarını çok önemli olduğunu, zira kamuoyu  anketlerinin 7 Nisan’da  oluşacak listeler için önemli bir gösterge” olduğunu ifade etti."

sakir-arikan1-001.jpgsakir-arikan2-001.jpgsakir-arikan3-001.jpgsakir-arikan4-001.jpgsakir-arikan6.jpgsakir-arikan7.jpgsakir-arikan.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum