ŞAKİR ARIKAN MİLLEVEKİLLİĞİ İÇİN ADAY BAŞVURUSUNU YAPTI

ŞAKİR ARIKAN MİLLEVEKİLLİĞİ İÇİN ADAY BAŞVURUSUNU YAPTI

Bölgemizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan, Türkiye’nin önemli şirketlerinden BOTAŞ’ın eski Genel Müdür Yardımcısı Şakir Arıkan, Ankara 2. Bölge için adaylık başvurusunu yaptı.

Şakir Arıkan, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile Çubuk, Pursaklar, Kalecik ve çalıştığı kurum BOTAŞ camiasından arkadaşlarının eşliğinde AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı’ya başvuru dosyasını teslim etti.

sakir-arikan1.jpg

Gerekli evrakları İl Başkanı Nedim Yamalı’ya teslim eden Arıkan, İl Başkanlığı Binası çıkışında basın açıklamasında bulundu.

Önümüzde Türkiye için kritik ve tarihi öneme sahip bir seçim bulunduğunu vurgulayan Arıkan,  AK Parti ile yeniden tarih yazmaya başlayan, kadim medeniyetimizin öncü ülkesi olan ülkemizin önünde kritik bir dönemeç bulunduğunu söyledi. Bu seçimin 300 yıldır tarihin geri planında kalmış ülkenin kabuklarını kırarak, dünyada lider ülke olma iddiasının tescilleneceği bir seçim olacağını iddia eden Arıkan, “Mandacılık ve himaye zihniyeti ile lider ülke olunamayacağına inanan; bu zihniyetle organize olmuş ve saldırgan bir tutum alan yapılarla devlet yönetiminden uzaklaştırılması gerektiğine inanan lider kadromuzu sonuna kadar destekliyorum” dedi.

 Ak Parti’nin 3 Kasım 2002’de başlattığı değişim ve dönüşümle, “önce millet, sonra millet, daima millet” anlayışı doğrultusunda, gerçek bir kalkınma hareketi yapan siyasi kadrolara devlet kademelerinde aldığı görevlerle katkıda bulunduğunu aktaran Arıkan, “Ülkemizin uluslararası ilişkilerine yön ve güç veren dünya gündeminde daima ilk sıralarda yer alan sınır ötesi boru hattı projelerin yapımında ve doğal gazın 7 yıl gibi bir dönemde 9 vilayetten 71 vilayete arz edilmesinde üst düzey yönetici olarak katkıda bulundum. Bu gün burada beyan ederim ki, yirmi yılı aşkın edindiğim bilgi, tecrübe ve birikimi; çocukluğumdan bu yana ilkem olan “Hak Hakikaktir” düsturundan taviz vermeden, Ankara ve ülke siyasi yönetimine katkı sağlamada, yük almada, hizmet etmede kullanmak istiyorum” diye konuştu.  

7 Haziran’da yapılacak seçimde zaferle çıkacaklarını ifade eden Arıkan, “Beyan ederim ki, doğduğum topraklara, beni büyüten analara, Ankara’nın ayağı nasırlı babalarına hiç uzak olmadım ve asla da uzak olmayacağım. İnanıyorum ki AK Parti 7 Haziran 2015 seçimlerinde milletin ekseri çoğunluğunun desteği ile ülkemiz ve dünyanın kaderini değiştirerek, bu yüzyıla damgasını vuran bir zaferle çıkacaktır” dedi. 

sakir-arikan2.jpgsakir-arikan3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum