Şahin ve Acehan, Şabanözü'nde

Şahin ve Acehan, Şabanözü'nde

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde faaliyet gösteren bir çorap fabrikasında incelemelerde bulundu.

Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu ve Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya’nın eşliğinde  Şabanözü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Gelal Çorap Fabrikasını ziyaret eden Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan fabrika hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Şahin ve Başkan Acehan’ı fabrikanın üretim bölümlerini tek tek gezdiren Gelal Çorap Fabrikası Üretim Müdürü Nazmi Doğan, çalışmaları hakkında bilgi verdi.  

Fabrikada çalışan insanın refahına ve sağlığına çok büyük önem verdiklerini söyleyen Doğan, “Fabrikamız biyolojik arıtma bölümü, yağmur suyunu değerlendirme sistemi, güneş ışığından iç aydınlatmaya destek sağlayan sistemleri ve enerji geri dönüşüm sistemlerine sahiptir. Türkiye'de tekstilde ilk kez her aşamasıyla doğa dostu Green Factory denilen doğa dostu bir işletmeyiz. Fabrikamız 2 vardiya olarak çalışıyor. Çalışanlarımızın motivasyonuna büyük önem veriyoruz. Çocuğu olan bayanlara hem kreş imkanı sunarken hem de kreş parası yardımında bulunuyoruz. Ayrıca servis ve yemeğin yanında bir çok sosyal imkanımız bulunuyor” diyerek kendileriyle çalışmak isteyenleri fabrikalarına beklediklerini belirtti.

-Fabrikada Çalışacak Bayan Eleman Aranıyor

Fabrika olarak sürekli kapasite artırdıklarını anlatan Doğan, “Biz daha çok bayanlarla çalışmayı tercih ediyoruz. Bu nedenle çalışacak bayanlara her zaman ihtiyacımız var. Her hafta Perşembe günleri Sayın Belediye Başkanımız Tuncay Acehan Beyin de desteği ile Çubuk Belediyesi’nde iş başvurularının taleplerini alıyoruz. Fabrikamızda çalışmak isteyenleri Perşembe günleri Belediyedeki Ak Masaya bekliyoruz’’ diye konuştu.  

Hem ilçe başkanlığı döneminde hem de belediye başkanlığı döneminde birçok fabrika ziyareti gerçekleştirdiğini söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Gelal’ın çok düzenli ve ferah bir fabrika olarak gördüğünü belirtti.

Ziyarette fabrikada çalışan Çubuklu işçilerle de sohbet ederek, her hangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Acehan, işsizlikle mücadele konusunda birçok çalışma yaptıklarını aktararak, şunları söyledi:

 ”Şeyh Şamil Bulvarı’nda asfaltlama çalışması yapılıyor ve Şabanözü yolu ile Şeyh Şamil Bulvarı’nı kavşakla bağlayacağız. İnşallah o zaman Şabanözü’nden gelenler çarşı merkezine daha rahat ulaşacaklar. İstihdam konusunda Gelal Çorap Fabrikası ile de birlikte hareket ediyoruz ve kendilerin iş arayan vatandaşlarımızı yönlendiriyoruz. Buraya girip çalışanların da işlerinden memnun olması bizleri memnun ediyor”

Kaymakam Şahin ve Başkan Acehan, istihdam konusunda vermiş oldukları desteklerinden dolayı İşadamı Bekmezci’ye teşekkür ederek, başarılar diledi.

corap-fabrikasi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum