ŞAHAN TOPLU YEMEK ORGANİZASYONU VE ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU

ŞAHAN TOPLU YEMEK ORGANİZASYONU VE ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU

Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 4/A Ankara Çubuk’ta bulunan Şahan Döner Pide ve Kebap Salonu (Ev ve İş Yerlerine Servis Yapılır Alo Paket: 837 54 15) adıyla yemek sektörüne giren Ayhan Şahan, senelerdir toplu yemek organizasyonlarıyla da faal

Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 4/A Ankara Çubuk’ta bulunan Şahan Döner Pide ve Kebap Salonu (Ev ve İş Yerlerine Servis Yapılır Alo Paket: 837 54 15) adıyla yemek sektörüne giren Ayhan Şahan, senelerdir toplu yemek organizasyonlarıyla da faaliyet gösteriyor.

(ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU ALO PAKET: 837 54 15) (AYHAN ŞAHAN 0533 461 69 13 

Türk Mutfağı, yöresel ve geleneksel yemeklerle standart reçeteler ve müşterilerin istekleri de dikkate alınarak üretilen yemeklerle hizmet eden Şahan Toplu Yemek Organizasyonu, kurulduğu yıldan bu tarafa kalitesi, hizmet anlayışı, temizliğe verdiği önem ve lezzetiyle o yıldan bu yana müşterilerinde oluşturduğu beğeniyi artırarak devam ettiriyor.

Ayhan Şahan, senelerdir faaliyet gösterdiği toplu yemek hizmetiyle Çubuk ve bölgesinde toplu yemek sektörünün öncüleri arasında yer alıyor.  Ayhan Şahan, Şahan Pide ve Kebap Salonu olarak bunca zamandır ayakta kalabilmesinin sırrının ‘en sağlıklı ve lezzetli yemekleri, en ekonomik şekilde sunmak’  olduğunu söylüyor.

(ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU ALO PAKET: 837 54 15) (AYHAN ŞAHAN 0533 461 69 13 

-BİRİNCİ ÖNCELİK KALİTE

İşinde en başta kaliteyi öncelediğini belirten Ayhan Şahan, ”Cenaze, Düğün, Haç ve Umre, Mevlüt, Piknik ve Taşımalı Yemek Hizmetleri başlı başına ayrı bir birim ve organizasyon gerektiren komplike bir iştir. Yemek işi özel bilgi ve birikim isteyen oldukça hassas bir konudur.  Bizler doğrudan insan sağlığını ilgilendiren bir konuda hizmet veriyoruz. Kaliteli ve hijyenik koşullarda doğru tedarikçiler ile üretilen yemekleri sunuyoruz müşterilerimize. Elbette her ticari kuruluş kar gütmek zorundadır ama bu karın kalitenin önüne geçmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Menülerin gıda mühendisleri ve diyetisyenler eşliğinde müşterilerin günlük kalori ve besin ihtiyacı ile çalıştıkları iş sahasına göre ayarlandığını da aktaran Ayhan Şahan, “Şahan Pide ve Kebap olarak üretim yaparken biz bu standardı hep koruyarak ilk günkü kalitemizi muhafaza etmeyi her geçen çıtamızı yükseltmeyi hedefledik” diye konuştu.

Hangi yemeğin hangi malzemenin ne kadar konacağı belirlenmiş. Standarttan asla taviz verilmiyor. Şahan Pide ve Kebap Salonu, özellikle et gibi maksimum hassasiyet gösterilmesi gereken ürünlerde tedariğini Çubuk başta olmak üzere Ankara’da birçok noktasında hizmet veren bir kuruluştan yapıyor. Bu kuruluş zaten sürekli olarak denetimden geçen ve Ankara genelinde kalitesini ispatlamış bir kuruluştur. Dolayısı ile sağladığı malzeme kaliteli ve fiyatı da buna orantılı. Müşterilerine isteğe bağlı olarak kırmızı yada beyaz et pilav yada makarna seçeneği sunuyor’’ dedi.

Ayhan Şahan, Şahan Toplu Yemek Organizasyonu olarak, “Biz Müşteri Odaklı çalışan bir firmayız. Her zaman amacımız müşterimizi memnun etmek ve onlara lezzetli hijyenik bir yemek hizmeti sunmaktır. 25 Yıllık sektör deneyimimizle şimdiye kadar hep öncülük yaptım. Toplu yemek sektöründe hizmet çıtasını daima yükseltmeye odaklandık” diye konuştu.

(ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU ALO PAKET: 837 54 15) (AYHAN ŞAHAN 0553 226 71 10)

 

-CENAZE YEMEKLERİ

Türk geleneklerine göre vefat eden kişinin ardından cenazeye katılanlara yemek verildiğini söyleyen Ayhan Şahan, “Cenaze yemeği geleneklerimizde mevcuttur. Ancak cenaze sırasında vefat eden kişinin yakınları organizasyon için vakit bulamazlar. Vefat eden yakınlarınızın ardından ihtiyaç duyacağınız yemek hizmetleri ile ilgili müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Mezarlıktan eve döndüğünüzde vefat eden yakınınız için yemek servisinin yapılması işlemlerinde hizmet vermekteyiz. Cenaze defin işlemlerinden sonra yakınlarınıza, akrabalarınıza, komşularınıza vereceğiniz öğle ve akşam yemeğinde isteğinize özel menüler oluşturulup hizmetinize sunulmaktadır. Vefat eden yakınlarınızın seneyi devriyelerinde misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamak için deneyimli kadromuzla siz değerli müşterilerimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

(ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU ALO PAKET: 837 54 15) (AYHAN ŞAHAN 0553 226 71 10)

-DÜĞÜN YEMEKLERİ

Düğün için kendileriyle anlaşıldığı zaman büyük günün stresini biraz da olsa üzerinizden alıp götüreceğini vurgulayan Ayhan Şahan,  “Konuklarınızın iyi ağırlandıklarını ve onlara güzel yemekler sunulduğunu bilmek sizi rahatlatır ve kendi eğlencenize bakmanızı sağlar. Bu durumda en önemli şey bizimle anlaşmaktır. Düğün yemeklerinde bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalardan oluşan referanslarımız, seçkin ve alternatifli düğün menülerimiz, tecrübeli servis elemanlarımız ve yemek üretim tecrübemizle düğün gününüzü sizin için hayat boyu unutamayacağınız bir haline getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

(ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU ALO PAKET: 837 54 15) (AYHAN ŞAHAN 0553 226 71 10)

ŞAHAN TOPLU YEMEK ORGANİZASYONU VE ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU

Düğün, Toplantı, Cenaze Yemeği İtina İle Verilir. Düğünlerinizde, Toplantılarınızda, Cenazelerinizde Kaliteli Ve Uygun Fiyata Yemek Vermeyi Düşünürseniz Bizden Fiyat Almadan Karar Vermeyiniz. Özel Ekibimizle Kendi Malzemelerimiz Tezgahlarımız Ve Arabamızla İstenilen Yere Sistem Kurulup İtina İle Yemek Verilir.

Yemek Çeşitleri İsteğe Göre Değişir.

İsteğiniz Üzerine 4 Çeşit Yemek Olarak Hizmetinizdeyiz. Örnek Olarak;

*Sulu Yemek Tablot Şeklinde,

*Tavuk Döner, Pilav, Salata, Ayran Şeklinde,

*Et Döner, Pilav, Salata, Tatlı Şeklinde,

*Homaça, Pilav, Salata, Çorba, Tatlı Şeklinde,

*Et Kavurma, Pilav, Salata, Çorba, Tatlı Şeklinde,

*Tavuk Sote, Pilav, Salata, Ayran Şeklinde,

*Et Sote, Pilav, Salata, Tatlı Şeklinde,

*Köfte, Pilav, Salata, Tatlı Şeklinde,

Örnekler Çoğaltılabilir. Siz İsteyin Biz Kusursuz Size Sunalım

İRTİBAT İÇİN AYHAN ŞAHAN: 0553 226 71 10

ŞAHAN DÖNER PİDE KEBAP SALONU TEL: 0312  837 54 15

ADRES: ATATÜRK MAHALLESİ ADNAN MENDERES BULVARI NO: 4/A ANKARA ÇUBUK

reklam-2.jpg2dsc00476.jpgankarada-bu-evlerde-iftar-sofrasi-kurulmuyor0a0bdef65cedbca581ad.jpg2dsc00480.jpgadsiz-2(36).jpgadsiz-3(18).jpg2dsc00472.jpgadsiz-2(36).jpgadsiz-3(18).jpgimages-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.