SAĞLIK MESLEK LİSESİ’NDE “MEZUNİYET VE YEMİN TÖRENİ”

SAĞLIK MESLEK LİSESİ’NDE “MEZUNİYET VE YEMİN TÖRENİ”

SAĞLIK MESLEK LİSESİ’NDE “MEZUNİYET VE YEMİN TÖRENİ”

                                                                                    Şuayip YAMAN

Çubuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı “Mezuniyet ve ve Yemin Töreni’nin 22. ‘si, Okul’un Kapalı Spor Salonu’nda etkinliklerle yapıldı

 

Sunuculuğunu Acil Sağlık Hizmetleri öğretmeni Ayla Sayın Öztürk’ün yaptığı  ve bu yıl 22. cisi gerçekleştirilen ‘Mezuniyet ve Yemin Töreni’ ne; İlçe Milli Eğiti Müdürü Murat Aslan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş, Toplum Sağlığı Müdürü (Halk Sağlığı Müdürü) Dr. Funda Demirhançil ve Dr. Çağdaş Engin, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç Dr. Arif Demir, Çubuk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fatih Derin, Çubuk Ticaret Lisesi Müdürü Müslüm Demir, Çubuk Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Yaman, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Program, mezun olan öğrencilerin sahneye girişi ile başladı. saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Ayla Emine Çiftçi, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Okulumuz KPSS ve YGS’de çok başarılı olmuştur. Velilerin öğrencilere verdiği desteğin yerini bulduğunu ve sonuçtan veli ve öğrencilerin karlı çıktığını belirterek emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti. Ayrıca öğrencilerin başarısını dile getirerek hiçbir öğrencimiz inşallah açıkta ve boşta kalmayacaktır” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, diplomalarını alan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, Okulun KPSS ve YGS’ de ki başarısının kendilerinim çok memnun ettiğini belirterek öğrencilere başarılar diledi.

 

Bayrak ve Flama teslimi yapıldı.

 

Ödül törenine geçildi:

 

Hemşirelik Alanı birincisi ve aynı zamanda Okul Birincisi olan Elanur Çelik’e diploma ve ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan tarafından verildi.

 

Acil Sağlık Hizmetleri Alanı Birincisi Fatma Sayar’ın diploma ve ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan tarafından verildi.

 

Hemşerilik Alanı İkincisi Merve Yiğit’e diploma ve ödülü İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş tarafından verildi.

 

Acil Sağlık Hizmetleri Alanı İkincisi Tunahan Demirel’in diploma ve ödülü İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş tarafından verildi.

 

Hemşerilik Alanı Üçüncüsü Hanife Gültekin’in diploma ve ödülü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç Dr. Arif Demir tarafından verildi.

 

Acil Sağlık Hizmetleri Alanı Üçüncüsü Zeliha Aslan’ın diploma ve ödülü Okul Müdürü Ayla Emine Çiftçi tarafından verildi.

 

Bölüm birincileri Elanur Çelik ve Fatma Sayar,  ‘Yaş Kütüğü’ne plaket çaktılar.

 

Mezun olan öğrenciler adına konuşmayı A. Baki Karakaya yaptı.

 

Okul Öğretmenlerinden Ayşe Urkaya tarafından öğrencilere ‘Meslek Andı’ okutturuldu.

 

Mezun olan diğer 87 öğrenciye sırasıyla katılımcılar tarafından diplomaları verildi.

Katılımcılara okul bahçesinde kokteyl verildi. 

saglik01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.