Şafak Yöresel Ürünler Mağazası Açıldı

Şafak Yöresel Ürünler Mağazası Açıldı

Gerçekleştirilen fuar ve etkinliklerle ülke genelinde tanıtılan yöresel ürünler, Çubuk’ta yeni hizmete açılan Şafak Yöresel Ürünler Mağazası’nda satışa sunuldu.

Gerçekleştirilen fuar ve etkinliklerle ülke genelinde tanıtılan yöresel ürünler, Çubuk’ta yeni hizmete açılan Şafak Yöresel Ürünler Mağazası’nda satışa sunuldu.

Türkiye genelinde fuar ve etkinliklerle ülke genelinde tanıtılan yöresel ürünler, Çubuklu İşadamı Emre Şafak tarafından Kıbrıs Caddesi’nde açılan ŞAFAK Yöresel Ürünler Mağazası’nda satışa sunuluyor. ŞAFAK Yöresel Ürünler Mağazasında 45 farklı ilden getirilen yaklaşık 500 yöresel ürün satışa sunuluyor.

Türkiye’nin en hijyen, en değerli, en güzel bitkisel ve hayvansal ürünlerinin bir araya getirildiği ŞAFAK Yöresel Ürünler Mağazası düzenlenen törenle açıldı.  

Tüm yörelerin en iyileri ve en meşhur ürünlerini Çubukluların ayağına getiren Kıbrıs Caddesi No: 3-G’deki ŞAFAK Yöresel Ürünler Mağazası’nın açılışına Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan ŞAFAK Yöresel Ürünler Mağazası sahibi Emre Şafak, amaçlarının Türkiye’nin dört bir yanında bulunan kaliteli yöresel ürünleri ilçe halkına 360 gün boyunca sunmak olduğunu söyledi.

Kaliteli ürünleri güvenle tüketmenin herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Şafak, ilçe merkezindeki mağazayla Anadolu’nun yöresel lezzetlerini binlerce kişiye ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti.

-Her iş yeri bir ekmek kapısı

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’da,  açılan her iş yerinin bir ekmek kapısı olduğunu vurgulayarak ekonominin bütün dünyada durgunluğa girdiği bir dönemde böyle iş yerlerinin açılmasının önemine değindi.

-Artık uzaklarda aramaya gerek yok

Bu tür satış noktalarının çok değerli olduğunu anlatan Başkan Acehan, “Mağazayı gezdim, çok güzel hazırlanmış ve neredeyse Türkiye’nin en kaliteli ve güzel yöresel ürünlerin hepsini getirmişsiniz. İnşallah bu şekilde tek elden Türkiye’mizin en güzel ürünlerini, bitkisel ve hayvansal gıdalarını sunmaya devam edersiniz. Tüketicilerimiz yöresel ürünleri bulmak için uzak yerlere gitmeyecek artık. Bende evde yemekler için sürekli sıkma zeytinyağ alırım. Bundan sonra yağ almak için Datça’ya gitmemize gerek kalmayacak, buradan alacağız” diye konuştu.

 ŞAFAK Yöresel Ürünler Mağazasında, Sucuk, Pastırma ve Kavurma çeşitleri, Peynir çeşitleri ve tereyağı, Bal, Pekmez ve Reçel çeşitleri, Kurur Gıda çeşitleri, Helva, Köme ve Çikolata çeşitleri, Zeytin çeşitleri, Kahvaltılık ürünler gibi yüzlerce çeşit ürün bulunuyor.

ŞAFAK YÖRESEL ÜRÜNLER

Emre ŞAFAK

Kıbrıs Caddesi No: 3/G Çubuk

TEL: 0312 837 44 49

Tüm Yörelerin En İyileri ve En Meşhur Ürünleri Burada

Tüm Çubuklulara Hayırlı, Uğurlu ve Bereketli Olsun

Türkiye’mizin En Güzel Gıdaları ve Bitkisel Ürünleri Burada

1dsc08523-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.