Şafak Şifa Evin’de Her Derde Derman Şifalı Bitkiler

Şafak Şifa Evin’de Her Derde Derman Şifalı Bitkiler

Şafak Şifa Evi 1925’ten berri her derde derman bitki, doğal kozmetik, organik ürünler, baharat ve akteriye ürünlerini Çubuklularla buluşturuyor.

Şafak Şifa Evi 1925’ten berri her derde derman bitki, doğal kozmetik, organik ürünler, baharat ve akteriye ürünlerini Çubuklularla buluşturuyor.

Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi No: 4/B Lokman Aktar ismiyle hizmete devam eden Şafak Şifa Evi, kimyasal ilaçlar kullanmaktan bıkanlara bitkisel ürünlerle şifa olmaya çalışıyor.

Alternatif Tıp’ın kullandığı şifalı ürün ve bitkilerin yer aldığı Lokman Aktar, her şeyin özü doğallık felsefesinden yola çıkarak şifalı bitkiler ile hastalıklara çare arayanların mekanı olmaya devam ediyor.

Uzman ve doktorların tavsiyesi ile kullanılması önerilen şifalı bitkiler, yara, hastalık, stres gibi hastalıklara derman bulunabiliyor.

Şifalı bitkilerin doktor tavsiyesi ile kullanılması gerektiğini vurgulayan Emre Şafak, “Şifalı bitkiler neredeyse sadece ölüme çare değildir, her bitkinin ayrı bir faydası ayrı bir özelliği vardır. Yalnız orada burada okuduğumuz kulaktan dolma bilgilerle de bu bitki faydalıdır diye o bitkiden çare ummak yanlış olur. Yanlış bir kullanım şekliyle fayda umarken daha da büyük zararlara yol açabilirsiniz. Sonra şifalı bitkiler bile bu yaptığınız yanlışı düzeltemez. Hemen hemen her evde olmazsa olmaz olan bazı otlar vardır ki farkında olmadan aslında sürekli tüketiriz. Kekik, nane, papatya, çörek otu, tarçın, maydanoz vb. gibi. Özellikle de çörek otu için halk arasında “ölümden başka her derde çaredir” diye bir söz bile söylenir. Şifalı bitkiler içerisinde şifalı olduğu kadar zararlı olan şifalı bitkiler de olabilir. Bu nedenle mutlaka doktor tavsiyesi ile tüketilmesi gerekmektedir” dedi.

Şafak, işyerlerinde yüzde yüz organik ürünler, doğal kozmetikler, Malatya pazarı ürünleri, baharat ve aktariyelik ürünlerin hepsinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

2dji_0141-down.jpg

...

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.