Sadık Kartal aday adaylığını açıkladı

Sadık Kartal aday adaylığını açıkladı

Çubuk Ülkü Ocakları Sekreteri Sadık Kartal, Çubuk MHP ilçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla MHP'den Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Çubuk Ülkü Ocakları Sekreteri Sadık Kartal, Çubuk MHP ilçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla MHP'den Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Basın Toplantısına MHP ilçe Sekreteri Recep Öz'de katıldı.

Sadık Kartal aday adaylığı ile ilgili basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı

SAYIN BASIN MENSUPLARI


Son dönemlerde kanlı eylemlerini tırmandıran bölücü terör örgütünün, Diyarbakır"da emniyet mensuplarına karşı yaptığı alçak saldırıyı, 4.10.2008 tarihinde aktütün karakoluna gerçekleştiren saldırıyı nefretle kınıyorum.

Yüreğimizi yakan bu elim olaylarda hayatını kaybeden Şehitlerimiz e Allah(cc)tan rahmet kederli ailelerine ve aziz Türk milletine baş sağlığı diliyorum.




SAYIN BASIN MENSUPLARI



20.04.1953 Çankırı"nın kurşunlu ilçesinde dünyaya gelmişim. İlk ve ortaokulu kurşunlu da Liseyi Ankara da bitirdim.

1973-1974 Yılları arasında vatani görevimi yaptım.

1974 1.ve 2. Kıbrıs barış harekâtına bir fiilen katılarak GAZİLİK unvanına sahip oldum.

1974-1977 Yılları arasında Bayındırlık Bakanlığında görev yaptım.

1977-1982 Yılları arasında serbest meslekle uğraştım.

1977 Yılında Çankırı"nın kurşunlu ilçesinde Ülkü ocaklarını kurdum ve 1977-1979 yılları arasında Ülkü ocağı başkanlığı,1979-12Eylül 1980 yılları arasında MHP Kurşunlu ilçe başkanlığını yaptım.

1982-1999 Yılları arasında Türk Hava Yollarında değişik birimlerde görev yaptım. Bu süre içerisinde 9 yıl Türk-İş e bağlı Hava-İş sendikası Ankara şubesinde şube sekreteri olarak görev yaptım.15.10.1999 yılında emekli oldum.

2003-2006 Yılları arasında MHP Çubuk ilçe teşkilatında ilçe sekreterliği, mayıs 2006 tarihinden itibaren de Çubuk Ülkü Ocakları sekreterlik görevini yürütmekteyim.

Evli 3 çocuk 1 torun sahibiyim.


Ülkemizin temel problemleri olan İşsizlik, yoksulluk, yolsuzluk, görevde ihmal, istihdam eksikliği, çarpık kentleşme, sosyal hayatın dar bir alana hapsedilmesi; kültürel etkinliklere katılım ve katkı düzeyinin eksikliği, çevre düzenlemelerinin ve mesire alanlarının ihtiyacı karşılamaması, güvenlik, alt yapı, ulaşım, kaynaklarının kullanımı ve işin ehline verilmemesi maalesef ilçemizin de temel sorunlarıdır.

Bu problemlerin üstesinden gelmek elbette kolay bir iş olmadığı gibi kayıtsız kalmak, proje ve çözüm üretmemekte doğru değildir.

Kaynakların düzenli kullanılması, şeffaf yönetim, israfın önüne geçilmesi,halkın yönetime katılımın sağlanması,bilgiye,ilme ve ilim adamına gerekli önemin verilmesi,işin ehline verilmesi,Partizanca davranışlardan uzak durulması,ilçe turizminin canlanması için;tarihi kültürel ve doğal zenginliklerin ortaya çıkarılması,konaklama imkanlarının artırılması,yatırımcıların iğlisini çekmek için bir takım alt yapı imkanları gibi teşvik politikalarının uygulanması,sorunların çözümü için bir başlangıç olacaktır.

Eminim şuan beni dinleyenler veyahut bu basın açıklamasını okuyanlar, siyaset kurumunun itibar kaybetmesinden dolayı bunların yapılamayacağını düşünmektedir. Nemrud Hz.İbrahimi tepeler kadar büyüklüğünde ateş yığınının içerisine mancılıkla attırdığında karınca o ateşi söndürmek için su taşımaktadır.Karıncanın bu davranışını görenler onunla alay etmişler ve karıncaya –Ne kadarsın ki taşıyacağın su ne olsun,sen bu bir damla suyla bu ateşi söndüreceğini mi sanıyorsun dediklerinde ,Karıncanın vermiş olduğu cevap takdire şayandır.Bakın karınca ne diyor;-Evet ben belki bu ateşi söndüremem,ancak yarın hesap günü Hz.Allah (cc) ey karınca sen bu ateşi söndürmek için ne yaptın diye bana sorduğunda ;boynumu bükmemek ,mahcup olmamak için bu suyu taşıyorum demiş,



Sorunlarımız evet Hz.İbrahimi attıkları ateş kadar büyüktür.Karınca misalinde olduğu gibi İlçemizin problemlerini çözmeye,katkıda bulunmak ve hesap günü mahcup olmamak adına önümüzdeki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Çubuk belediye Meclis üyeliğine ada adayı olduğumu siz değerli basın mensupları önünde açıklıyorum.

İnşallah hayırlara vesile olur ,Cenab-ı mevlam hayırlısı ise nasip etsin.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum