Sabinov ile Çubuk arasında Dostluk Maçı

Sabinov ile Çubuk arasında Dostluk Maçı

Çubuk ve Slovakya'nın Sabinov şehri futbol takımları arasında dostluk maçı yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle organize edilen etkinlikte,Çubuk Belediyesi ve Slovakya’nın Sabinov kentinden gelen misafirler ile dotluk maçı yapıldı.

Çubuk, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Türkiye ve Slovakya Minik Yüreklerde Futbol İle Buluşuyor" projesi kapsamında, Sabinov'dan gelen futbol takımını ağırlıyor.

Çubuk'un kardeş şehri olan Slovakya'nın Sabinov kentinden gelen Sabinov Minikler Futbol Takımı ile Çubuk Gençlik Spor Kulübü Minikler Takımı arasında, şehir stadyumunda dostluk maçı yapıldı.

Karşılaşma, 5-0 Çubuk Gençlik Spor Kulübü'nün üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ardından Çubuk Gençlik Spor Kulübü sporcuları formalarını misafir takımın sporcularına hediye ederken, birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Maç sonunda, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve Sabinov Belediye Başkanı Peter Molcan tarafından her iki takımada kupa ve madalya verildi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, bu anlamlı mücadelede kazananın dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, "Kardeş şehrimiz Sabinovlu dostlarımızı Çubuk'ta ağırlamaktan mutluyuz. 2 takım arasında yapılan maçta önemli olan yenmek veya yenilmek değildir. Önemli olan beraberliğin, kardeşliğin ve dostluğun kazanmasıdır" dedi.

 

 

 

 

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.