Saadet Partisinden Basın açıklaması

Saadet Partisinden Basın açıklaması

Saadet Partisi Çubuk İlçe başkanı Yusuf Mertoğlu,Filistinde yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek için bir basın açıklaması yaptı.



Müslümanları canice katleden Siyonist ABD ve İsrail"i telin için Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı"nın Basın açıklaması Çubuk İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU Tarafından Yapıldı.

Son günlerde yaşanan Siyonistlerin katliamını Telin ve Filistin İslami direnişinin yanında olduğumuzu ifade etmek için bu açıklamayı yapma zaruretini gördük.

Müslümanların ilk kıblesi Mescit"i Aksa Filistin topraklarındadır. Bu kutsal topraklar hala Siyonistlerin işgali altında bulunmaktadır. Ve Müslüman Filistin halkına soykırım yapılmaktadır. Mekkeli müşrikler de Allah"ın sevgilisi Hz. Peygamberimize, ashabına zulmetmiş ambargo ve tecrit uygulamışlardı.Sonuçta o günkü müşrikler nasıl Allah"ın (CC) gazabına uğramışlarsa bu gün de Siyonistlerin aynı gazaba uğrayacaklarından şüphemiz yoktur.

ABD ve İsrail in bölgeye yönelik politikaları apaçık göstermektedir ki bu işgal ve sömürü, sadece Müslümanların kanını canice akıtmaktadır. Bu katliamlara sessiz kalmak, İsrail ile yapılan kirli antlaşmaları devam ettirmek emperyalist güçlerin planlarına yardımcı olmaktır.

Filistinli Müslümanların şanlı direnişi arz-ı mevut projesini ters yüz edecektir. Biz buradan sesleniyoruz. BOP projesine eş başkanlık yapmak zalim İsrail"in canice katlettiği masum Müslümanların vebaline ortak olmak anlamına gelir.

Müslüman halkımızın oylarıyla iş başına gelen idarecilerimize derhal bu ortaklıktan vazgeçin diyoruz. Maide Süresi 51. ayette: Ey iman edenler Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah zalim kavmi doğru yola iletmez.

Annapolis görüşmeleri ve medeniyetler ittifakı toplantıları yapanların Gazze"de yaşanan insanlık dramına tepki şöyle dursun ne kadar da kör ve sağır olduklarını ibretle görüyoruz. Çünkü Filistin halkı, Müslüman kardeşlerimiz İslam"ın yılmaz savunucularıdır. Emperyalist güçlerin BOP projesi Allah"ın izniyle gerçekleşmeyecektir.

Filistin halkının kanı üzerinden siyaset yapan işbirlikçi Abbas"ı, işbirlikçi Arap diktatörleri ve Siyonistlerle aynı masaya oturanları kınıyoruz.

VE ALLAH RIZASI İÇİN;
İLÇEMİZ"DE BULUNAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ,SİVİL TOPLUM ÖRRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNİ,SİYASİ PARTİ YETKİLİLERİNİ VE ÇUBUK"un İDARESİNE TALİP OLAN ADAY KARDEŞLERİMİZİ ÇUBUK HABER ARACILIĞI İLE BU İNSANLIK AYIBINA KARŞI TEPKİLERİNİ KOYMAYA DAVET EDİYORUZ.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum