Saadet İlçe Divan Toplantısı Yaptı

Saadet İlçe Divan Toplantısı Yaptı

Saadet Partisi , Çubuk İlçe Başkanlığı Kasım ayı ilçe divan toplantısını Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Salonunda gerçekleştirdi.

SP Çubuk İlçe Divan toplantısına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardimcisi İlyas TONGÜÇ , Ankara İl Başkan Yardimcisi Siyami Bilal ve İlçe Müfettişi Erol Öztürk, SP Çubuk İlçe Başkanı İsa Çinar ile partililer katıldı.

Saadet Partisinin Çubuk İlçe kasım ayı divan toplantısınin basına açık bölümünde bir konuşma yapan İlçe Başkanı İsa ÇINAR “ Ramazan Ayi öncesi İlçe Kongremizi gerçekleştirerek göreve başladık” dedi.

Çınar, konuşmasında, “Ekim ayında ülke genelinde bonzaiden ölenler oldu. Sokakta şehit edilen askerlerimiz oldu. Kobani olayları oldu , şehirlerimiz karıştı. Teskere çıkarıldı. Cumhuriyet bayramını kutladık. Memur, emekli ve asgari ücretleri açıklandı. Ak sarayın açılması ve maliyeti konuşuldu. Maalesef yine bir maden faicası yaşandı. İsrail Mescidi Aksaya girdi ve Müslümanlara kapattı. Çubuk’ta ise, Ev ev asfalt payi diye Ödeme tebligatları dağıtılıyor diyerek. şunları söyledi:

“Ak Parti maalesef 12 yıldır iktidarda kalmanın kibriyle gerçekten bir ‘güç zehirlenmesi’ yaşamaktadır. ‘Ben güçlüyüm, istediğimi yaparım, kimseyi dinlemem’ anlayışı ile hareket etmektedir. Hükümet çözüm sürecini İmralı’yla değil milletle yürütmelidir. Öcalan ve HDP ile gizli kapılar ardında gizli planlar yapmayı bırakmalı, gerçekleri milletimizle paylaşmalıdır. Bir an evvel somut tedbir ve önlemleri devreye sokmalıdır.

Anadolu’da ‘kurt ile beraber olur kuzuyu yer, koyun ile beraber olur kuzuya ağlar’ sözü vardır. AKP patronla beraber olup işçinin hayatını karartıyor. Sonra sözüm ona milletle beraber olup ağlıyor.Mevcut iktidar Anadolu’da ne yatırımlar yaptı, hangi fabrikaları kurdu. Peki bu insanlar ölümü göze almaktan başka bir çıkış yoluna sahipler mi! Toprağın üstü karın doyurmadığı için, yerin altına giriyorlar.

Hükümet asgari ücretliye memura ve emekliye 2015 yılında yüzde 3’ten fazla zam yapamayacağını belirtti. Faize 53 milyar lira ayırdığımız için, ak sarayı 1,4 milyar TL’ye yaptığımız için vatandaşın payına düşen bu oldu.Ekim ayı enflasyonu da yüzde 8,96 oldu. İşsiz oranı yüzde 9,8, 2. dönem büyüme endeksi yüzde 2,1, sanayi üretim endeksi yüzde 1,4 olarak gerçekleşti. 2011 yılından bu yana hükümet kamuda çalışanların maaşlarından kesilen vergi dilimlerindeki artışa sadece enflasyon oranını yansıtıyor, büyüme oranını yansıtmıyorlar, biliyorsunuz ki vergi dilimindeki oran yüzde 25’den yüzde 27’e bu hükümet tarafından çıkarılmıştı”

SP Çubuk İlçe Başkanı İsa ÇINAR'in konuşmasının ardından ilçe divanı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.