Ramazan’ın Lezzeti Şahan Döner Pide ve Kebap’ta Yaşanır

Ramazan’ın Lezzeti Şahan Döner Pide ve Kebap’ta Yaşanır

Ramazan nedeniyle ikramlarını çoğaltan sadece mideyi değil gözü de doyuran Şahan Döner Pide ve Kebap Salonu, iftara özel lezzetleriyle dikkatleri çekiyor.

Ramazan nedeniyle ikramlarını çoğaltan sadece mideyi değil gözü de doyuran Şahan Döner Pide ve Kebap Salonu, iftara özel lezzetleriyle dikkatleri çekiyor.

İlçe Merkezinde Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Şahan Döner Pide ve Kebap Salonu, özel menüleriyle adeta lezzetin adresi oldu.

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan mis gibi kokan hakiki Ankara et döneri, sıcak ramazan pidesi ve yumurtalı lavaşı ile, ezmesi, mantarı, mantarlı yoğurdu, zeytini, çoban salatası, Çubuk turşusu ve daha birçok ürün çeşitlerini Şahan Döner pide ve Kebap Salonunda bulabilirsiniz..

Özel iftar yemekleri ve aileler için özel alanlarına sahip Şahan,  bir kapalı salonu, bir saklı bahçesi ile aynı anda yaklaşık 400 kişiye hizmet edebiliyor.

-Şahan, Türk ve Osmanlı Mutfağının lezzetlerini beğeninize sunuyor.

Adana kebap, Urfa Kebap, özel Pide çeşitleri, şiş kebapları, yaylalarda yetişmiş kırmızı et ve beyaz etten yapılmış ızgara çeşitleri ve farklı menü çeşitleriyle, şık bahçesinde dostlarınız ile birlikte keyifli bir vakit geçirmenizi sağlıyor.

Özel dizayn edilmiş lokantamızda sizler Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini tadarken; çocuklarınızda oyun parkında keyifli bir günün tadına varabilirler. 

-Ne ararsanız Bu Ramazan Şahan Dönerde..

Şahan Döner Pide ve Kebap Salonu, tecrübeli ekibi, Ramazan ayı boyunca  hem görsel şölen hem de geniş yelpazeli  menüsü ile misafirlerine unutulmayacak bir ziyafet sunmaya hazır. 

ŞAHAN DÖNER PİDE VE KEBAP SALONU

AYHAN ŞAHAN VE OĞULLARI
0312 838 37 90
0312 837 55 60
YAVUZ SELİM MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:21/B ÇUBUK / ANKARA

Zeytinyağlılar

Soğuk Mezeler

Çorba Çeşitleri

Salatalar

Et Döner

Adana Kebap

Fırından çeşitler

Güne özel yemekler

Tavuk Şiş

Tavuk Sote

Et Kavurma

Meyveler, Tatlılar, İçecekler...

2dji_0393-001.jpg2dji_0402-001.jpg2dji_0416.jpg2dji_0418-001.jpg2dji_0421.jpg2dji_0433-001.jpg2dji_0438.jpg2dji_0445.jpg2dji_0455-002.jpg2dji_0461.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.