Ramazan Etkinlikleri Başladı

Ramazan Etkinlikleri Başladı

Çubuk’ta düzenlenen ramazan etkinlikleri Ömer Faruk Güney konseriyle başladı.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri Atatürk Parkı’nda başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliklerin ilk günü çocuk tiyatrosu ‘Hacivat ve Karagöz’ sahne aldı. Tiyatro ve kukla gösterileri çocuklar tarafından büyük beğeni aldı.

Etkinliklerin birinci gününde çocuklara yönelik yarışmalar, meddah, orta oyunu, semazen gösterileri sergilenirken, çocuklara yönelik ise Osmanlı macunu, pamuk şeker, patlamış mısır ve Osmanlı şerbeti de ikram edildi.

Teravih namazının ardından başlayan Ramazan etkinliklerde Ömer Faruk Güney tarafından Semazan gösterileri eşliğinde Türk Tasavvuf Musikisi Konseri verildi.

-Çubukspor Futbol AŞ. yeni Başkanı Mustafa Akkaya’da Ramazan Etkinliklerine Katıldı

Tasavvuf müziği, ilahiler ve şiir dinletilerin yer aldığı programlara Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubukspor Futbol AŞ. Başkanı Mustafa Akkaya, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan gecelerini daha anlamlı kılmak amacıyla etkinlikleri düzenlediklerini söyleyen Başkan Acehan,  kültürel ve sanatsal etkinliklerle de Ramazan gecelerini zenginleştirmek istediklerini dile getiri.

Havanın serin olmasına rağmen etkinliklere katılımın yoğun olmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Acehan, ‘’Tüm ilçe halkımla birlikte Ramazanın o manevi ruhunu yaşamak ve yaşatmak için bu etkinlikleri bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz’ ’diye konuştu.

Çubuk Belediyesi Ramazan etkinlikleri Ramazan boyunca her hafta Cuma ve Cumartesi akşamları saat 23.00’de Atatürk Parkında devam edecek.

2dsc06853-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.