"Rahmet Peygamberi" Konulu Konferansa Yoğun İlgi

"Rahmet Peygamberi" Konulu Konferansa Yoğun İlgi

Çubuk Eğitim Gönüllüleri derneği tarafından M.Akif Ersoy Kültür Merkezinde "Rahmet Peygamberi (sav) ve Merhamet"Konulu konferans düzenlendi.

 Çubuk’ta Rahmet Peygamberimiz Hz. Muhammed ve Merhamet Konferansı Yapıldı...Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Çubuk Dernekler Federasyonu’nun Ortaklaşa Düzenlediği Programa Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep TAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Erkan, Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hakan BOZDOĞAN katıldı.

gokce.jpg

Gökçedere Kur’an Kursu öğrencileri tarafından okunan Kur’an’ı Kerim Tilaveti ve ilahilerin ardından konuşan Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice ERKAN, Konferans’a katılan bütün kadınlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Aynı zamanda ERKAN Konferanslarına Her ay düzenli olarak devam edeceklerini, bir avuç kadınla çıktıkları yolda 42 öğrenciye burs verdiklerini söyledi.

ktlu-dogum.20110414002727.jpg

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Hüseyin KAYAPINAR ise,  Sadece Aile içinde merhametli olmayalım bütün insanlara karşı merhametli olalım, Peygamber efendimiz insanlara, çocuklara ve Hayvanlara karşı merhametli olmayı sünnet edinmiştir.

çubuk konferasns.JPG

Dinleyicilerinde Sorularını Yanıtlayan Dr. Hüseyin KAYAPINAR Yapılan bu konferansların düzenli olarak her ay yapılması beni mutlu etti, İlçenizde bu gibi faaliyetlerin devamlı yapılmasını sağlayan derneklere teşekkür ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.