PVC Kapı ve Pencere Sistemlerinde Bir Numara

PVC Kapı ve Pencere Sistemlerinde Bir Numara

-Baki Şahpen İnş., PVC Kapı ve Pencere sistemleri, Çelik Kapı, Cam Balkon, Sineklik ve Sinerji Cam sitemleri alanında bir numara.

FIRATPEN Ana Bayi olan Baki Şahpen İnş., 2004 Yılında kurulurken, sektörde istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. PVC Kapı ve Pencere sistemlerinin yanında çelik kapı, cam balkon, sineklik ve sinerji cam sistemleri üretim ve montajı yapan Baki Şahpen İnş., inşaat sektöründe de çalışmalarına devam ediyor. 

-Baki Şahpen  PVC ve İnşaat Sektöründe Lider.

Kısa zamanda önemli gelişmeler gösteren Baki Şahpen İnş., 2004 yılında merkezini ve showroomunda Cumhuriyet Mahallesi Stat Caddesi üzerinde kurdu. PVC fabrikasında dünya markası FRATPEN ürünleri üretiyor. Ürettiği PVC kapı ve pencere sistemlerinin yanında cam balkon sistemleri, sineklik sitemleri de üreten Baki Şahpen İnş. Aynı zamanda bir çok önemli markanın çelik kapı sistemleri yetkili bayisi olarak da müşterilerine hizmet veriyor.

Cumhuriyet Mahallesi Stat Caddesi üzerinde bulunan showroomunda sunduğu ürünlerle sektörde Çubuk’un ve Ankara'nın en önemli firmaları arasına girmiştir.

-Baki Şahpen İnşaatta da Bir Numara

Baki Şahpen İnşaat, başlattığı inşaat projeleri ile de Çubuk’ta inşaat sektöründe yenilikler sunan bir firma olma özelliği sunuyor.  Baki Şahpen İnş., ‘Yapının Kaliteyle Estetiğe Dönüştüğü Nokta’ sloganı ile inşaat sektöründe adından söz ettiriyor.

Firmalarının kurulduğu günden bu tarafa en büyük hedeflerinin kaliteli iş yaparak, güvenilir ve sürekli kendini geliştiren bir kuruluş olmak oluğunu söyleyen Baki Şahpen İnş. Sahibi Baki Şahbudak, tüm çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini belirtti. Kendileri için önceliğin kar değil, güven kazanmak oluğunu savunan Şahbudak, bir firmanın üstlendiği taahhütleri başarıyla yerine getirebildiği derecede iyi olduğunu vurguladı.

Sundukları ürünlerin kalitesiyle ve ısı yalıtımıyla diğer markaların ürünlerinden çok farklı olduğunu ifade eden Şahbudak, şunları söyledi:

“Toplum ihtiyaçlarını önceden görüp karşılamaya odaklanmış; üstün hizmet ve ürün kalitesiyle güçlü bir marka ile çalışmak önceliğimizdir. Bizde firma olarak vizyonumuz her zaman değişim ve gelişime açık olmaktır. Güvenilir ve sürekli kendini geliştiren; araştırmacı ve yenilikçi, esnek, hızlı ve çevik yapısıyla dengeleri değiştirebilen ve kriterleri belirleyen; müşteri beklenti ve memnuniyetine önem veren; sattığı ürün ve hizmete satış sonrasında da sahip çıkarak sonuna kadar tam destek veren; devamlı ve sağlıklı büyüyerek, araştırma ve maliyet düşürücü projelerle rekabet gücünü sürekli geliştiren; müşterileri, tedarikçileri, çalışanları ile bir ekip ruhuyla yüksek katma değer oluşturarak kaliteyi uygun fiyatta yakalamaya önem veren; pazarın tüm Ankara olduğu bilinciyle hareket eden; uluslararası standartlarda daima aranılan ürün ve hizmet sunmayı kendisine prensip edinmiş; iyi eğitilmiş, tam donanımlı, yetenekli, katılımcı ve üst düzeyde motive olmuş çalışanlara sahip bir firma olmaktır. PVC Kapı ve Pencerelerin, Cam Balkonların, Sineklik sistemlerinin tasarımları süreçlerinde müşterilerine üst düzey- de cevap verecek ekip ve donanım ile üreteceğimiz uygulama ve çözümlerimiz ile ulusal ve uluslararası düzeyde örnek projelere imza atmak ve sürekli gelişen kurumsal bir firma olmak için bu yolda var gücümüzle çalışıyoruz.”

2dji_0499-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.