PURSAKLAR ÇÖZÜM AKADEMİ OKULLARI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ ‘OKUMA BAYRAMI”

PURSAKLAR ÇÖZÜM AKADEMİ OKULLARI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ ‘OKUMA BAYRAMI”

PURSAKLAR ÇÖZÜM AKADEMİ OKULLARI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ ‘OKUMA BAYRAMI” PROGRAMINDA MUHTEŞEM BİR GÖSTERİ SUNDULAR

2018-2019 Eğitim öğretim yılında Pursaklar Saray Kaymakamlık karşısında anaokul- ilkokul ortaokul ve Anadolu Lisesi Olarak faaliyete geçen ÇÖZÜMAKADEMİ OKULLARI eğitimde fark yaratmayadevam ediyor.

Daha önce Pursaklar ve Saray Halkını Çocuk İstismarı, Uyuşturucu İle Mücadele ve Madde Kullanımı, Kardeş Kıskançlığı gibi konularda Topluma Yararlı Projeler kapsamında kapı kapıdolaşarak öğrencilerle birlikte broşür dağıtarafarkındalık oluşturmuştur

Polis Haftasında emniyet ziyareti, Orman Haftası münasebetiyle her öğrenci için bir ağaç dikme etkinliği ile ağaç ve orman sevgisi aşılanmaya çalışılmıştır. 

Çevreye duyarlı bir nesil olma idealiyle öğrencilerimizle birlikte mıntıka temizliği yapılarak aynı zamanda örnek bireyler olması hedeflenmiştir.

 

Çözüm Akademi İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı programın sunuculuğu da yine birinci sınıf öğrencisi olan Enis Taha Kılıç ve Semiha Elvin Bozkaya yaptı.

Pursaklar Çözüm Akademi Okulu Müdürü Sema Ezer’in açılış konuşmasıyla başlayan program, miniklerin okumuş olduğu İstiklal Marşı ile başlayıpbirbirinden güzel gösterilerle devam etti. 

Çözüm Akademinin uzman kadrosu tarafından hazırlanan, manevi ve kültürel değerlerine sahip bir nesil olarak yetiştirilmeye çalışan geleceğimizin teminatı küçük öğrenciler, programda gösterdikleri muhteşem performans ile izleyenlere neşe dolu anlar yaşattı.

Bir birinden anlamlı ve güzel gösterilerle rengarenk kıyafetleriyle sergiledikleri program,  1. Sınıf öğretmenlerimize yapılan sürpriz ile son buldu.Yapılan sürpriz karşısında duygularına hakim olamayan öğretmenlerimiz gözyaşlarını tutamadı ve herkese teşekkür ederek duygu dolu anlar yaşandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.