PTT’DEN MİLLİ PİYANGO SATIŞI...

PTT’DEN MİLLİ PİYANGO SATIŞI...

Çubuk PTT Müdürü Osman Kaya, yeni yıl çekilişi ile birlikte Milli Piyango biletlerini de PTT şubelerinde satıldığını söyledi.

                                     Şuayip YAMAN

Kaya yaptığı açıklamada, PTT şubelerinde hizmet ağının sürekli değiştiğini ve yenilendiğini kaydetti. Vatandaşa hızlı ve geniş hizmet sunmak için her alanda var olmak istediklerini belirten Kaya, bankacılık hizmetlerinin büyük kısmını gerçekleştirdiklerine hatırlattı. Posta, telgraf, kargo işlemlerine yeni bir hizmet daha kazandırdıklarını vurgulayan Kaya, yeni yıl çekilişleri de dâhil olmak üzere Milli Piyango biletlerini satışa sunduklarını kaydetti. 

dscn0620.jpg

Kaya, ''PTT olarak hizmet ağımızı genişlettik, artık Milli Piyango biletlerini de PTT şubelerinde bulabilirsiniz'' dedi.

2009 yılından beri Milli Piyango biletlerinin Çubuk PTT Şubesi’nden satıldığını bildiren Kaya, vatandaşın biletleri gönül rahatlığı ile alabileceğini söyledi.

dscn0623.jpg

Milli Piyango'nun yılbaşında vereceği 50 Milyon liralık büyük ikramiye herkesin hayallerini süslerken İlçe PTT Müdürlüğü de hizmet binasında stant kurarak Milli Piyango bileti satmaya başladı.
 

2009 yılında PTT ile Milli Piyango arasında yapılan protokolle bilet satışına başlayan PTT şubesi o yıldan beri hizmet binası önüne stant açıyor ve müşterilerine Milli Piyango bileti satıyor.


Şans dağıtan isimlerin arasında en dikkat çekeni ise Çubuk İlçe PTT Müdürü Osman Kaya. Bilet satışlarını arttırmak için zaman zaman PTT bilet satış standının başında bizzat duruyor.

dscn0621.jpg

Büyük ikramiyenin belki de kendi verdiği biletlerden birine çıkabileceğini vurgulayan Müdür Osman Kaya, “31 Aralık gecesi yapılacak Yılbaşı Özel çekilişinde bu yıl rekor ikramiye dağıtılacak.  50 milyon liralık büyük ikramiyenin yanında 5 milyon liralık ikinci büyük ikramiye ile diğer dikkat çekici ikramiyeler bir adet 3 milyon Lira, bir adet 2 milyon Lira ve bir adet 1 milyon Lira hayalleri süslüyor. Çeyrek bileti 12,5, yarım bileti 25 ve tam bileti ise 50 liraya satıyoruz.”
 

Zaman zaman stant da bizzat bekleyen PTT Müdürü Kaya, tüm vatandaşların PTT' şubelerinden güvenle bilet alabileceğini söyledi. PTT'nin birçok bölge ve şehre ait karma bilet satışı gerçekleştirdiğini anlatan Kaya, çekiliş gününe kadar PTT görevlilerinin stantta bilet satacaklarını hatırlattı.

 

Bilet satışlarının geçen yılbaşına göre daha durgun geçtiğini kaydeden Kaya, bilet satışlarını arttırmak için açtıkları stantta zaman zaman kendisinin de bilet satışı yaptığını belirtti. Bilet satın alanlarla da zaman zaman sohbet eden Kaya, "Büyük ikramiyelerden birinin kendi elimle verdiğim biletlerden birine çıkacağını inanıyorum. Umarım bilet alan tüm vatandaşlarımız mutlu olur" dedi.

 

PTT hizmetleri hakkında da bilgi veren Osman Kaya PTT’nin, vizyonu, misyonu, kalite ve müşteri memnuniyet politikası ve PTT Matik konularında aşağıdaki konu başlıkları ile aydınlatıcı bilgiler verdi:

 

Vizyonumuz: Hizmet alanlarında; yetkin personel ile etkin hizmet sunan seçkin bir kamu kuruluşudur.

 

Misyonumuz: Posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında; Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı, iki asra yakın tecrübesi, çağdaş teknoloji ve güçlü kadroları ile ekonomik, hızlı güvenli ve kaliteli hizmet sunmak.

 

Kalite Politikamız: Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri sunmayı, teknolojik gelişmelere uygun hızlı ve doğru çözümler sağlamayı, Çalışanlarımızın katılımını ve gelişimini desteklemeyi, Sistemin etkinliği ve geliştirilmesi için sürekli iyileştirme faaliyetlerinde bulunmayı, Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı benimser.

 

Müşteri Memnuniyet Politikamız: Müşterilerimizin talep, şikâyet ve önerilerini, kolaylıkla ulaştırabilecekleri erişim kanallarını sunmayı, mevzusu doğrultusunda hızlı ve tarafsız, şeffaf ve gizlilik esasına dayanarak ele almayı, müşteri odaklı bir yaklaşımla zamanında ücretsiz çözümler bulmayı, geribildirimler doğrultusunda sürekli iyileştirmeyi taahhüt eder.

 

Ayrıca PTT Matik’ten; Bireysel kredi ödemeleri, kredi kartı ödemeleri, fatura ödemeleri, para yatırma, harç ve bağış ödemeleri, TL. yükleme, para çekme yapılabiliyor.”

 

Osman Kaya Kimdir?

 

Osman Kaya, 31.01.1964 tarihinde Alibeyhüyüğü / Konya’da doğdu.

 

1982-1986 Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Lisans mezunudur.

 

1986-1988 yılları arasında Çumra Belediyesi’nde sayman,

1989-1992 yılları arasında Konya PTT Başmüdürlüğünde memur,

1992-2006 yılları arasında Konya (Selçuklu İlçesi) Alaaddin PTT Müdürü,

2007-2008 yılları arasında Konya PTT Müdürü,

2008-2009 yılları arasında Altınekin PTT Müdürü,

2009-2013 yılları arasında Alaaddin PTT Müdürü,

25.09.2013 tarihinden Nisan 2014’ e kadar Afyonkarahisar PTT Merkez Müdürü olarak görev yaptı.

 

12.5.2014 tarihinden beri de Çubuk PTT Müdürü olarak görev yapmaktadır.

 

Ankara’da, PTT Müdür Yetiştirme, PTT Parasal Posta, PTT Bilgisayar ve PTT Posta ve Kargo seminerlerine katılmıştır.

 

İstanbul’da, Muhasebe Finansman Semineri’ ne, Antalya da Müdür Geliştirme, PTT Lider Yöneticilik  ve Etkileşim ve Verimlilik seminerlerine katılmıştır.

 

Windovs NT, Mikrosoft Ofis 98; Excel, Word, Power Point, Access ve İnternet bilmektedir.

 

PTT Genel Müdürlüğünce verilen takdir ve teşekkür belgeleri mevcuttur.

 

Kariyer hedefi, Ankara, Konya veya Afyon PTT Başmüdürlüğünde münhal bulunan Başmüdür muavini olarak görev yapmak.

 

Orta derecede İngilizce bilen Osman Kara evli ve 4 çocuk babasıdır.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.