Prof. Dr. Doğan'a Öğrencilerden Ziyaret

Prof. Dr. Doğan'a Öğrencilerden Ziyaret

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak ve öğrenciler, ilçede kurulacak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan'ı ziyaret etti.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Toprak, Şube Müdürü Mustafa Mescioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Taner Aşçı, Proje Koordinasyon Ulusal Projeler Bölümü Sorumlusu Özgün Devrim ve Çubuk Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Toprak, müdürlük olarak yapılan her türlü çalışmada üniversitelerle işbirliğine önem verdiklerini belirterek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesiyle de de her alanda aktif işbirliğinde olmak istediklerini kaydetti.

Prof. Dr. Doğan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni kurulan bir Üniversite olmalarına rağmen çok kısa sürede organize olarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim veren üniversitelerle rekabet edecek seviyeye gelmesi için gayret göstereceklerini anlatan Doğan, "Biz sadece Türkiye'de değil dünya çapında bir Üniversite olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yüksek lisans ve doktora eğitimine ağırlık vereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Çubuk Anadolu Lisesi öğrencileri Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yayın organı olan "Geçmişten Geleceğe Merdiven" dergisi için Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile röportaj gerçekleştirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.