Polis Haftası Çubuk'ta Törenle Kutlandı

Polis Haftası Çubuk'ta Törenle Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Çubuk’ta da törenlerle kutlandı. Törende polis kıyafeti ile protokole çiçek dağıtan kız çocuğu herkesin dikkatini çekti.

Sabah Atatürk Parkında düzenlenen tören Emniyet Müdürlüğü çelenkin Atatürk anıtına konulmasıyla başladı. Törene Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Savcısı Dursun Yüzer, Garnizon Komutanı Sıtkı Aköz, daire müdürleri, sendika şube başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından, anne ve babası polis olan 9 yaşındaki Ayşe Nur Özdemir Polis adlı şiiri okudu. Komiser Hüseyin Bayrak"ın günün anlam ve önemine ait konuşmasından sonra Yavuz Selim İlköğretim Okulu folklor ekibi tarafından Ankara havaları eşliğinde seğmen oyunları oynandı.



Törende bir konuşma yapan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı da, ""Emniyet Müdürlüğümüzün yapmış olduğu yeni çalışmalar ile ilçemizde suç işleme oranı en aza indirilerek suçların aydınlatılmasında da çok hızlı hareket edilmiştir. Benim ilçe halkımızdan isteğim yapılan çalışmalarda polisimize her zaman destek olmaları, iş birliği ve dayanışma içerisinde olmalarıdır. Eleştirme yapılacağı zamanda bunu yapıcı bir hassasiyet ile hiç çekinmeden yerine getirmeleridir. 164 yıldır var olmuş gecesi ile gündüzü ile çalışmış bir teşkilatın mensubu olmak büyük bir gurur kaynağıdır. Devletimizin bütün kurumları ve halkımız ile uyum içerisinde çalışan Emniyet teşkilatımızın 164. Yılı kutlu olsun"" dedi

Daha sonra polis kıyafeti giyen 9 yaşındaki Ayşe Nur Özdemir ve polis bayanlar tarafından protokole ve halka çiçek dağıtıldıktan sonra Çubuk Belediyesi tarafından polislere ve katılımcılara kahvaltı ikramında bulunuldu. Ardından Kaymakam Dallı, Başkan Özden ve Cumhuriyet Savcısı Aköz Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek 164. Yıllarını kutladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.