PLATFORM’DAN “ULAŞIM SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI” RAPORU...

PLATFORM’DAN “ULAŞIM SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI” RAPORU...

Çubuk Platformu Derneği Ulaşımı Komisyonu, ilçedeki ulaşım sorununu ele alarak araştırdı. Bunu bir rapor haline getirerek gereği ve destek için ilgili yerlere;

Çubuk Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip YAMAN Ulaşım Komisyonu’nun çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklama da, “Ulaşımla ilgili her kesimden insana ulaşmaya çalışılmış, vatandaşlarla ve hizmet veren esnaflarla görüşmeler yapılmış, ilçedeki ulaşım sorunları ile çevre ilçelerdeki uygulamalar mukayese edilmiş, özellikle bu konuda halkın ve esnafın şikâyetlerinin yer aldığı yerel basında yer alan görüşlere ağırlık verilmiştir.

İlçemizdeki ulaşım sorununu kökünden çözmek zaman alacağından raporumuzda kısa zamanda uygulanabilecek çözüm önerilerinin ilgili birimlerce hızlıca hayata geçirilmesini bekliyor/umuyoruz.

Komisyon’un büyük bir özveri ile hazırladığı Ulaşım Sorunları ve Çözm Yolları” raporu; Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları EGO Genel Müdürlüğü ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ‘ne, destek ve bilgilendirme amaçlı olarak ilçede faaliyet gösteren siyasi partilerin ilçe temsilciliklerine ve sivil toplum örgütlerine, yine bilgilendirme amacıyla İlçe Belediye Başkanlığına gönderilmeye başlandı.

İlçe halkına önemle duyurulur” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.