Platform Partileri Ziyaret etti

Platform Partileri Ziyaret etti

Çubuk Platformu Derneği Yönetim Kurulu üyeleri sırasıyla; MHP, CHP, SP, BBP ve AKP yi, sonradan da AKP den Çubuk belediye başkan aday adaylarını ziyaret etti.


Çubuk Platformu Derneği Yönetim Kurulu üyeleri sırasıyla; MHP, CHP, SP, BBP ve AKP yi, sonradan da AKP den Çubuk belediye başkan aday adaylarını ziyaret etti. Siyasi partilere ve adaylarına başarılar dilediler. Siyasi partiler, Platform üyelerinin bu anlamlı ziyaretinden çok memnun oldular.



Başkan Ahmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettikleri partilerde adaylara başarılar dilediler. Onların dilek ve temennilerinin neler olduğunu öğrendiler. Siyasi partilerin yetkilileri de genel olarak 2009 Mart yerel seçimleri öncesi propaganda döneminde de, geçtiğimiz yıl olduğu gibi sadece bir güzergahta ve eşit bir mesafede parti bayraklarının asılmasının adaletli olacağını belirttiler.



Platform Derneği Başkanı Ahmet Yalçın da siyasilerin bu görüşlerinin diğer partilere duyurulmasını sağlayacaklarını söyleyerek, "Platformumuz hiçbir siyasi partinin ne yanındadır ne de karşısındadır. Her partiye eşit uzaklıktadır. Her alanda olduğu gibi siyasette de kalitenin yükselmesi gereklidir" dedi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum