Peygamber Aşığı Programı Büyüledi

Peygamber Aşığı Programı Büyüledi

Çubuk Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Hz Peygamberin hayatı ve Veda Hutbesi anlatılırken, izleyenler adeta kendilerinden geçtiler.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Ramazan etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı'nda Karagöz-Hacivat ve ateş adımın ateş ile dansı gösterileri sunuldu.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede Hikayeci kimliğiyle tanınan ve TRT Haber'de ''Türkiye'den Doktor Geldi'' isimli programı sunan Ceyhun Emre Teoman, tiyatrocu Ömer Faruk Nas ve Kocatepe Camii Müezzini Nurettin Okumuş'un birlikte sunduğu ''Peygamber Aşığı'' isimli program izleyenlere farklı ve unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.



Cuma gününe özel düzenlenen ve teravih namazının ardından başlayan gecede, ilk önce özellikle çocukların ilgi odağı olan Karagöz-Hacivat gösterisi sahnede yerini aldı.

Çocuklar tarafından büyük beğeni gören Karagöz-Hacivat gösterisinin ardından ateş adamın ateş ile dansı gösterisi sunuldu.

Ağzında çıkardığı ateşlerle küçük büyük herkesin ilgisini çeken gösterinin ardından, Kocatepe Camii Müezzini tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra Hz. Muhammedin hayatı ve son zamanlarının anlatıldığı programda, semazen eşliğinde ezan okunurken, Hz. Muhammedin Azrail ile buluşmasının anlatıldığı sahnede izleyenlere duygulu anlar yaşattı.



Programın sonunda''Türkiye'den Doktor Geldi'' isimli programı sunan Ceyhun Emre Teoman, Afrika ülkelerinde yaşadıkları ilginç hayat hikayelerin anlatırken, Türkiye'de yaşayan insanların hallerinden şükretmesi gerektiğini de vurguladı.



Gece boyunca ayrıca Çubuk Belediyesi tarafından izleyenlere ücretsiz patlamış mısır ve pamuk şekeri dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.