Personele Festival İkramiyesi

Personele Festival İkramiyesi

3. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali bir rüzgar gibi ya da bazılarının deyimi ile tsunami gibi geldi ve geçti.

Başkan Tuğluca’dan Festival İkramiyesi

. Türkiye’nin tek, İç Anadolu’nun en bük festivali diye yola çıkılan festival beklenenlerin ötesinde Türkiye’nin en büyük festivali oldu. Birçok siyasi tarafından tam not alan festival ayrıca ekonomik girdi sağlayan en büyük festivaller arasına girmeyi başardı. İlçeye beş milyon YTL girdi sağlayan festivali düzenlemek ve festival süresince her şeyin yolunda gitmesi de tabiî ki bir ekip işiydi. Belediye Başkanından, Encümenlerine, müdürlerinden, memurlarına ve İşçisinden stajyerine kadar tek yumruk olan Çubuk Belediyesi, festivalde dinlenmeden gece gündüz Çubuk için çalıştılar.

“Mesai saati gözetmeden çalışan personele festival ikramiyesi”

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca personellerinin tek yumruk olarak çalışmalarından son derece memnun olduğunu her ortamda dile getirdi. Başkan Tuğluca personellerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ramazanda bir nebzede olsa personelin ekonomik yönden rahatlaması için festival ikramiyesi verdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum