“PASTIRMACI ALİ” KAHVALTI SARAYI AÇILDI...

“PASTIRMACI ALİ” KAHVALTI SARAYI AÇILDI...

Pastırmacı Ali Kahvaltı Sarayı’nın 2. Şubesi Cumhuriyet Mahallesi 2. Sokak No:17/A Çubuk/ANKARA adresinde hizmete girdi.

Şuayip YAMAN

Asırlık Pastırmacı Ali’nin oğlu ve torunları “Ata” mesleğini devam ettirmek için kolları sıvadılar ve uzun uğraş ve çalışmalar sonrası ikinci şubelerini de açtılar.

 

Merhum Pastırmacı Ali (TUNÇEL) Cumhuriyet Mahallesi 4. Sokak’ta Yağcılar Kasabı’nın karşısında küçücük bir dükkânda hem pastırma doğruyor, hem kerpetenle diş çekiyor ve hem de dükkânın önünde bıçak bil eyleme işi yaparak yaşamını sürdürüyordu.  

 

Pastırmacı Ali (TUNÇEL) umarım dürüst esnaflık anlayışını, saygınlığını ve mesleğini oğlu Cemalettin TUNÇEL aracılığıyla gelecek kuşaklara taşımanın kıvancını yaşamıştır.
 

70 yıllık tecrübesi ile Pastırmacı Ali ‘Kahvaltı Sarayı’nın sahiplerinden Torun Ali TUNÇEL Öyle bir dendin torunu olmak bana onur ve gurur veriyor. Gerek dedemizden miras pastırma ve gerekse diğer kahvaltı ürünlerinde gereken hassasiyet ve sağlığa verdiğimiz değerle leziz ürünlerimizi sofralarınıza sunuyoruz. Ve siz Çubuklu hemşerilerimizi her iki şubemize de bekliyoruz.


Günümüze ulaşan 70 yıllık kalite ve lezzetin,  gelecek kuşaklara aktarılması için gerekli çabaları mümkün olduğu kadar gösterilmekteyiz.

 

Bugün “Pastırmacı Ali” tescilli markası olarak, fabrikasyon ürünler gibi tüketim toplumuna hitap eden kaliteli ve lezzetli ürün olarak, damak zevkini ön planda tutarak özel olarak seçilmiş ürünleri müşterilerimize sunmaktayız.

 

Bu yaklaşım “Pastırmacı Ali” ürünlerinin özellikle tercih edilen, vazgeçilemeyen bir damak tadı olmasında en önemli unsurdur.

70 yıla aşkın geçmişimiz ve saygınlığımız, markamızı ve ürünlerimizi gelecek kuşaklara taşımak için üzerimize büyük bir sorumluluk yüklemekte. Bu sorumluluğun bilinciyle size her zaman daha iyi ürünleri, üstün hizmet anlayışıyla sunmayı kendimize bir görev addediyoruz.

Ürünlerimiz belirli bir kalite anlayışı ile özel olarak seçilmektedir.

 

Kahvaltı Ürünlerini Cumhuriyet Mahallesi 4.Sokak 35/A Çubuk/ANKARA merkezindeki satış mağazamızdan ve yeni açılan Kahvaltı Sarayımızdan temin edilebilirsiniz.

 

ADRES:

Merkez Şube:

Cumhuriyet Mahallesi 4.Sokak 35/A Çubuk/ANKARA

2. Şube:

Cumhuriyet Mahallesi 2. Sokak No/17/A Çubuk/ANKARA

 

Tel:  0 532 591 76 17

         0 537 760 15 75  

dscn5595-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.